Shkarko ONAY Apk për Android [Aplikacioni i autobusit Almaty]

Një aplikacion i ri është i disponueshëm në treg për njerëzit e Kazakistanit. Tani përdorimi i ONAY ndihmon në gjurmimin e objekteve të transportit në vend. Përveç popullit të Kazakistanit, ky aplikacion është më i miri edhe për turistët. Po, këtu aplikacioni i transportit ndihmon në gjurmimin e rrugëve të autobusëve.

Edhe pse sistemi i transportit menaxhohet tërësisht nga sektori privat. Megjithatë, qeveria menaxhon edhe sistemin e transportit publik. Kur bëhet fjalë për qytete si Almaty, Karaganda, Saran dhe Balkhash, atëherë transporti në këto qytete kontrollohet plotësisht nga shteti.

Më parë i gjithë ky sistem kontrollohej plotësisht me dorë. Megjithatë, tani sistemi është përmirësuar plotësisht nga departamenti i shtetit. Tani njerëzit mund të monitorojnë dhe gjurmojnë lehtësisht lëvizjet duke përdorur celularin. Për më tepër, aplikacioni ofron një lehtësi online pagese për përdoruesit celularë.

Çfarë është ONAY Apk?

Aplikacioni ONAY është një aplikacion celular transporti në internet i zhvilluar dhe menaxhuar nga ONAY Pay. Qëllimi kryesor i ofrimit të aplikacionit është të ofrojë një portë të sigurt në internet. Tani përdorimi i kanalit ndihmon përdoruesit e celularëve në gjurmimin dhe monitorimin e gjurmëve të autobusit. Më tej, ai gjithashtu jep informacion në lidhje me ndalesat.

Pse dikush ka nevojë për një aplikacion të tillë, nëse njerëzit mund të kontrollojnë lehtësisht sistemin që viziton vendet? Megjithëse, njerëzit mund ta kontrollojnë vetë sistemin. Megjithatë, problemi është se kërkon shumë kohë për të mësuar dhe kuptuar të gjithë sistemin. Për më tepër, nuk është e mundur të mbani mend gjithçka.

Më tej, njerëzit tani janë të zënë me punën e tyre të përditshme. Kështu ata nuk mund të përballojnë të humbin kohë duke gjetur ndalesa dhe pista. Për ta bërë më të lehtë këtë proces, zhvilluesit strukturuan këtë aplikacion të ri celular. Këtu instalimi i aplikacionit individual ofron lirinë për të kontrolluar çdo rrugë të vetme duke përdorur celularin.

Pjesa më e mirë e instalimit të shkarkimit ONAY është se ofron rrugën më të shpejtë për në destinacion. Për më tepër, aplikacioni ofron gjithashtu informacion autentik në lidhje me numrin total të ndalesave dhe itinerareve. Mbani mend, i njëjti aplikacion ofron gjithashtu kohën e saktë në lidhje me oraret e mbërritjes dhe nisjes së autobusit. Ne gjithashtu rekomandojmë instalimin dhe eksplorimin e këtyre aplikacioneve të tjera të rastësishme që janë Aplikacioni NAVIC Aplikim RFID për AutoSweep.

Detaje të APK-së

EmërONAY
Versionv2.8.1
Masat57 MB
ZhvilluesONAY Paguaj
Emri i Paketuesitkz.onay
ÇmimiFalas
Kërkohet Android5.0 dhe Plus

Pikat kryesore të aplikacionit

Është e vështirë për përdoruesit e rinj celularë të eksplorojnë dhe kuptojnë veçoritë kryesore të aplikacionit. Edhe atyre u pëlqen të mësojnë rreth opsioneve të aksesueshme. Këtu, ne do të diskutojmë shkurtimisht opsionet kryesore të aksesueshme.

Krijoni rrugët më të mira

Tani aplikacioni ofron informacion autentik në lidhje me gjurmët dhe itineraret. Tani përdoruesit e celularëve mund të krijojnë lehtësisht rrugën më të mirë duke kontrolluar gjurmët. Avantazhi i dizajnimit të itinerarit tuaj është se ndihmon në arritjen e destinacionit në kohën minimale. Më tej ndihmon në arritjen e destinacionit në mënyrë efikase.

Shikoni Hartat e Rrugëve

Këtu instalimi dhe hapja e aplikacionit ndihmon në eksplorimin e të gjitha linjave publike të autobusëve. Më tej, ai gjithashtu ofron rezultate të drejtpërdrejta në lidhje me vendndodhjen e autobusit. Edhe njerëzit mund të gjurmojnë dhe monitorojnë kohën e mbërritjes së autobusit. Tani gjurmimi dhe monitorimi i transportit publik është bërë shumë efikas.

Pagesa elektronike

Tani ky koncept është diçka e re dhe unike. Kryesisht sportelet e transportit mbushen me njerëz nga nxitimi. Tani është gjithmonë e vështirë të marrësh një biletë në kohë. Kështu për të kundërshtuar këtë problem, ONAY Android ofron një pajisje E-Pay. Tani njerëzit mund të paguajnë lehtësisht tarifat e tyre duke përdorur një pajisje karte.

Rimbushje automatike

Kjo veçori është diçka unike dhe tërheqëse. Tani njerëzit kurrë nuk duhet të shqetësohen për ekuilibrin. Ndërsa sistemi ofron këtë sistem rimbushjeje. Këtu sistemi ofron mundësi ripagimi pa asnjë kufizim. Njerëzit e mëvonshëm mund ta rregullojnë lehtësisht këtë bilanc të ngarkimit të rimbushjes.

Fotografi të ekranit

Si të shkarkoni ONAY?

Përpara se të hidhemi drejtpërdrejt drejt instalimit dhe përdorimit të aplikacionit. Hapi fillestar është shkarkimi dhe për këtë përdoruesit e Android mund të besojnë në faqen tonë të internetit. Sepse këtu në faqen tonë të internetit ne ofrojmë vetëm aplikacione autentike dhe origjinale.

Për të garantuar sigurinë e përdoruesit celular, ne punësuam gjithashtu një ekip ekspertësh. Objektivi kryesor i ekipit është të sigurohet që aplikacioni i ofruar të jetë i qëndrueshëm. Për të shkarkuar versionin më të fundit të aplikacionit, klikoni në lidhjen e dhënë.

FAQs

A është aplikacioni falas për t'u shkarkuar?

Po, është e mundur të merrni versionin ligjor dhe zyrtar të aplikacionit nga këtu me një klikim falas.

A është i sigurt instalimi?

Po, versioni celular që po ofrojmë këtu është plotësisht i sigurt dhe i sigurt.

A mund të shkarkojnë përdoruesit e Android aplikacionin nga Google Play Store?

Po, përdoruesit e Android mund ta shkarkojnë lehtësisht aplikacionin nga këtu, si dhe nga Dyqani i Google Play.

Përfundim

Kjo është një dhuratë e madhe për popullin e Kazakistanit nga ONAY Pay. Thjesht shkarkimi dhe instalimi i versionit më të fundit të aplikacionit ofron lirinë për të shijuar monitorimin dhe gjurmimin e të gjitha Transporteve Publike. Më tej, ky aplikacion është i zbatueshëm në qytetet Almaty, Karaganda, Saran dhe Balkhash. Mos harroni se aplikacioni ONAY ofron gjithashtu një opsion E-Pay.

Shkarko Linkun

Lini një koment