Shkarkimi i aplikacionit Sivan Wallet Loan për Android [Kredi e menjëhershme]

Në ditët e sotme të gjithë po kërkojnë të marrin një kredi të menjëhershme mbi një normë interesi të ulët. Edhe pse, institutet financiare duke përfshirë bankat ofrojnë mbështetje financiare. Por normat e interesit konsiderohen mjaft më të larta dhe të papërballueshme. Kështu, duke u fokusuar në ndihmën, ne sollëm aplikacionin e kredisë së portofolit Sivan.

La Aplikacioni i huadhënies konsiderohet i lirë për t'u aksesuar dhe nuk kërkon abonim. Njerëzit anembanë globit duke përfshirë indianët po luftojnë keq. Për të përmirësuar stilin e tyre të jetesës duke ndërtuar një trashëgimi biznesi. Megjithatë, shumica e tyre nuk janë në gjendje të marrin mbështetje financiare.

Megjithëse institutet financiare si Bankat janë të pranishme atje. Por procesi konsiderohet kohë dhe i ethshëm. Edhe norma e interesit është më e lartë dhe konsiderohet e papërballueshme. Prandaj, duke marrë parasysh ndihmën e njerëzve, zhvilluesit sollën Sivan Wallet Loan për Android.

Çfarë është Sivan Wallet Apk

Aplikacioni Sivan Wallet Loan konsiderohet një aplikacion financiar në internet për android i strukturuar nga Sivan Fleet. Qëllimi i strukturimit të këtij aplikacioni alternativ. Ishte për të siguruar një burim alternativ ku përdoruesit e android mund të arrijnë lehtësisht të marrin kredi të menjëhershme.

Për shkak të rritjes së madhe të procesit të naftës dhe inflacionit. Njerëzit në mbarë globin po vuajnë keq. Edhe ekspertët deklarojnë një recesion në rrugën e tij. Prandaj, për shkak të kësaj rritjeje të madhe të inflacionit, shumë njerëz mbeten të papunë.

Prandaj, shkalla e papunësisë është në rritje dhe çmimet po rriten gjithashtu. Edhe ata që janë të gatshëm të fillojnë bizneset e tyre mund të kërkojnë investime. Megjithatë, pa pasur para të mjaftueshme, konsiderohet e pamundur të lëvizësh më tej.

Institutet financiare duke përfshirë bankat ofrojnë mbështetje financiare. Por interesat për këste janë pak më të larta. Edhe politikat për të marrë një kredi duken të vështira dhe të ethshme. Pra, në një situatë të tillë, ne rekomandojmë përdoruesit e android që të instalojnë Sivan Wallet Download.

Detaje të APK-së

EmërPortofoli Sivan
Versionv2.70.038
Masat31.89 MB
ZhvilluesFlota e Sivanit
Emri i Paketuesitcom.sivan.app.v8nsq
ÇmimiFalas
Kërkohet Android4.0 dhe Plus
KategoriaApps - Financiar

Tani integrimi i aplikacionit të veçantë brenda smartphone mund të lejojë përdoruesit e android. Për të marrë një kredi të menjëhershme mbi normën e ulët të interesit brenda portofolit. Gjithçka që ata kërkojnë të bëjnë është vetëm të ofrojnë disa dokumentacion dhe informacion bazë.

Edhe aplikantët nuk kërkojnë kurrë të vizitojnë ndonjë bankë për të marrë një kredi. Thjesht integroni këtë aplikacion të vetëm dhe aplikoni për mbështetje financiare nga 1000 deri në 100000 duke qëndruar në shtëpi. Paratë e sanksionuara do të depozitohen brenda portofolit.

Përveç dhënies së kredive më të larta, njerëzit mund të marrin gjithashtu kredi të vogla bazë nga 1000 në 10000. Plani i ripagimit për shifra të tilla mund të ndryshojë sipas kapacitetit të aplikuesit. Koha maksimale për plotësimin e kredisë është 90 ditë.

Për kredi më të mëdha, plani i ripagimit mund të ndryshojë nga 90 ditë në 36 muaj. Edhe norma e interesit gjithashtu mund të ndryshojë, në varësi të parave. Paratë mund të transferohen lehtësisht nga portofoli në llogari të ndryshme bankare.

Për më tepër, përdoruesit mund të bëjnë transaksione parash nga çdo degë aty pranë. Prandaj ju jeni mbërthyer në një situatë emergjente dhe kërkoni të merrni mbështetje të menjëhershme financiare. Më pas u sugjerojmë atyre që të shkarkojnë aplikacionin Sivan Wallet Loan dhe të marrin një kredi të menjëhershme në më pak kohë.

Karakteristikat kryesore të Apk

 • Qasja në skedarin Apk është falas.
 • Regjistrimi është i detyrueshëm.
 • Për regjistrim, kërkohet një numër personal celular.
 • Një OTP do të dërgohet në një numër celular.
 • Dorëzimi i OTP do të konfirmojë verifikimin e përdoruesit.
 • Ofrohen mjaft kategori të ndryshme.
 • Çdo kategori do të japë informacione të ndryshme.
 • Thjesht zgjidhni shumën që kërkoni të merrni.
 • Pastaj jepni disa informacione bazë.
 • Përfshirë dokumentet bazë.
 • Tani merrni kredi të menjëhershme.
 • Normat e interesit konsiderohen minimale.
 • Planet vjetore të pagesave janë gjithashtu të ndryshme.
 • Përdoruesit mund të aplikojnë për kredi ndërsa qëndrojnë në shtëpi.
 • Ata kurrë nuk kanë kërkuar të vizitojnë ndonjë zyrë.
 • E gjithë shuma do të sanksionohet brenda portofolit.
 • Ndërfaqja e aplikacionit u mbajt e thjeshtë.
 • Kujtesa e njoftimit do të ndihmojë në mbajtjen e përdoruesit të përditësuar.

Fotografi të ekranit

Si të shkarkoni aplikacionin Sivan Wallet Loan

Më parë aplikacioni konsiderohej i arritshëm për t'u aksesuar nga Play Store. Megjithatë, tani ajo është hequr nga atje përgjithmonë. Edhe pse nuk jemi të sigurt për arsyet faktike për heqjen e aplikimit.

Megjithatë, përdoruesit e androidit janë ende në kërkim të një burimi në internet. Për të shkarkuar versionin më të fundit të skedarit Apk. Megjithatë, ata nuk janë në gjendje të gjejnë një të tillë. Pra, atyre përdoruesve të androidit u kërkohet të vizitojnë faqen tonë të internetit për të shkarkuar skedarin direkt Apk.

A është e sigurt të instaloni APK

Aplikacioni që po paraqesim këtu menaxhohet thjesht nga palë të treta. Prandaj, ne kurrë nuk mbështesim të drejtat e drejtpërdrejta të autorit. Ka shumë ankesa të regjistruara nga njerëzit. Dhe ata duken mjaft të zemëruar për platformën. Prandaj instaloni dhe merrni një kredi të menjëhershme me rrezikun tuaj.

Këtu në faqen tonë të internetit, ne kemi ndarë tashmë shumë aplikacione të tjera të ngjashme huazimi. Ato janë të frytshme dhe produktive për t'u përdorur. Nëse jeni të gatshëm t'i merrni ato aplikacione, atëherë instaloni skedarët e dhënë Apk. Cilat jane 9JA Cash Apk Jet Prima Apk.

përfundim

Nëse i përkisni Indisë dhe gjithmonë kërkoni të gjeni një platformë të sigurt në internet. Kjo i ndihmon përdoruesit e android të marrin një kredi të menjëhershme mbi normat më të ulëta të interesit. Atëherë në këtë drejtim, ne u rekomandojmë atyre që të shkarkojnë aplikacionin Sivan Wallet Loan falas.

Shkarko Linkun

Lini një koment