Shkarkimi i SP WhatsApp Apk për Android [2022]

Kështu atje, disa versione të modifikuar të WhatsApp janë të arritshme. Por shumica e tyre janë skedarë të prekur ose të dëmtuar nga malware. Prandaj, duke marrë parasysh shqetësimet dhe sigurinë e përdoruesve, ne sollëm një version të ri mod të quajtur SP WhatsApp për përdoruesit e android.

Nëse përdoruesit e androidit kanë qasje të drejtpërdrejtë në versionin zyrtar dhe origjinal. Atëherë pse duhet që dikush të ketë nevojë për një version mod të aplikacionit? Pyetja e bërë nga përdoruesit është e ligjshme dhe për të kuptuar ndryshimet së pari përdoruesi ka nevojë për të instaluar versionin mod të Apk.

Pas instalimit të tij mbi pajisje të ndryshme dhe analizimit të të dhënave thellë. Këtë hap kryesor të sigurisë e gjetëm brenda aplikacionit të modifikuar. Kur përdoruesve u lihet dora e lirë për të modifikuar dhe rregulluar cilësimet në përputhje me rrethanat.

Për më tepër për të bërë Aplikacioni Mod Siguroni plotësisht ekspertët që përdorën kriptim me bazë ushtarake nga fundi në fund. Termi nga fundi në fund përdoret për t'u bërë të ditur përdoruesve se telefonatat e tyre dhe skedarët e mediave janë plotësisht të sigurta. Nuk ka shanse zero për të marrë hak ose rrjedhje.

Ne harrojmë të përmendim se brenda versionit origjinal të aplikacionit. Përdoruesit janë të kufizuar dhe ofrojnë veçori të kufizuara pa pikë nxjerrjeje. Për shkak të kufizimeve të vështira, përdoruesi fillon të ndihet i frustruar dhe i pakënaqur.

Pra, duke marrë parasysh hype-in ​​e acarimit, ekspertët dolën me këtë ide të re të versionit të modifikuar. Ku përdoruesve do t'u jepet dorë e lirë për të bërë ndryshime të ndryshme. Të cilat përfshijnë tema, modifikim të shiritit të statusit, ngjyra, widget dhe më shumë.

Prandaj nëse jeni të mërzitur të përdorni të njëjtin aplikacion me të njëjtat karakteristika. Pastaj ju sugjerojmë të instaloni WhatsApp Mod SP brenda smartphone Android. E cila nuk do të japë punë të lirë, por gjithashtu ofron një pamje dhe dizajn të ri.

Çfarë është SP WhatsApp Mod Apk

Siç kemi shpjeguar më lart se është një version i modifikuar i aplikacionit zyrtar WhatsApp. Brenda këtij versioni të modifikuar u shtuan shumë veçori të ndryshme të reja. Dhe duke përdorur ato veçori të personalizuara, përdoruesi mund të modifikojë dhe rregullojë Aplikacionin në përputhje me rrethanat.

Mos harroni opsionet e modit të cilat janë të arritshme për t'u përdorur këtu nuk janë të arritshme brenda versionit zyrtar. Karakteristikat thelbësore përfshijnë Temat e Shumëfishta, Operacione të Ndryshme të Llogarisë, Përgjigje të Shpejtë dhe të Shpejtë, Hiq Shërbimet Kacavjerrëse, Fshih Barin e Statusit të Bisedës dhe Çaktivizo Kufizimet e Madhësisë së Skedarit etj

Detaje të APK-së

EmërPS WhatsApp
Versionv2.20.205.16
Masat45.58 MB
ZhvilluesFouad PS
Emri i Paketuesitcom.spwhatsapp
ÇmimiFalas
Kërkohet Android4.4 dhe plus
KategoriaApps - Komunikim

Përveç këtyre veçorive të mahnitshme, tipari më i dashur ishte opsioni i ngarkimit dhe shkarkimit të madhësisë së pakufizuar të skedarit. Do të thotë brenda versionit zyrtar, përdoruesi nuk mund të dërgojë ose marrë 100 plus skedar MBP duke përdorur të njëjtin kanal.

Por kur përmendim për versionin aktual të modit. Pastaj të gjitha kufizimet ose kufizimet hiqen ato që kufizojnë përdoruesin. Për më tepër, Hide Chat Box gjithashtu do të japë privatësi të plotë me siguri të përparuar.

Mjetet që fshehin opsionin e thirrjes dhe mesazhit do të kufizojnë përdoruesit e panjohur nga thirrja dhe dërgimi i mesazheve. Mos harroni se kjo është rruga më e përparuar dhe e sigurt. Pra, nëse jeni gati të eksploroni veçoritë e fshehura WhatsApp SP sesa ta shkarkoni nga këtu.

Karakteristikat kryesore të Aplikacionit

  • Apk shkarkohet me opsionin e shkarkimit me një klikim.
  • Instalimi i aplikacionit do të ofrojë veçori të ndryshme të sekretimit.
  • I cili përfshin Cilësimet e Privatësisë Advance dhe Karakteristikat e Sigurisë.
  • Përdoruesi mund të kufizojë afrimin e të tjerëve duke fshehur opsionin e thirrjes ose të tekstit.
  • Edhe përdoruesit mund të dërgojnë ose marrin 100 skedarë plus MB pa asnjë kufizim.
  • Opsioni i lidhjes skadon gjithashtu hiqet.
  • Fshih emrin e përdoruesit, datën dhe statusin aktual.
  • Asnjë reklamë e palës së tretë nuk lejohet.
  • Edhe ujëra hiqet.
  • Ndërfaqja e përdorimit të aplikacionit është e thjeshtë dhe e personalizueshme.

Fotografi të ekranit

Si të Shkarkoni Aplikacionin

Kur flasim për shkarkimin e versionit të fundit të skedarëve Apk. Përdoruesit e androidit mund të besojnë në faqen tonë të internetit sepse ne ndajmë vetëm Aplikacione autentike dhe origjinale. Për t'u siguruar që përdoruesi do të argëtohet me produktin e duhur.

Ne instalojmë të njëjtën skedar në pajisje të ndryshme. Edhe para se ta siguroni atë brenda seksionit të shkarkimit, ekipi ynë i ekspertëve instalon Aplikacionin në pajisje të ndryshme. Për të shkarkuar versionin e fundit të SP WhatsApp Mod ju lutemi klikoni në butonin e dhënë të lidhjes së shkarkimit.

Ju gjithashtu mund të dëshironi të shkarkoni

Apk i OG WhatsApp Pro

WhatsApp Pay APK

përfundim

Nëse jeni lodhur duke përdorur të njëjtin version dhe të njëjtën temë. Pastaj ju rekomandojmë të shkarkoni versionin e modifikuar të Sp WhatsApp nga këtu. Dhe shijoni veçoritë përfundimtare me enkriptim të fortë falas pa asnjë pajtim.