Shkarkim i një hapi të madh APK për Android [Pedometër 2022]

Tregu i androidit tashmë është hedhur me shumë aplikacione të ndryshme. Që ndihmojnë në numërimin e hapave të individëve. Megjithatë, shumica e këtyre aplikacioneve të arritshme nuk janë në nivelin e duhur dhe nuk ofrojnë kurrë shifra të sakta. Tani instalimi i Step A Lot mund të ndihmojë në marrjen e numrave të saktë.

Kur instalojmë aplikacionin dhe eksplorojmë opsionet e arritshme. Pastaj e gjeti të thjeshtë dhe mjaft të saktë në mbledhjen e numrit të hapave. Edhe pse telefonat inteligjentë tashmë janë lehtësuar me aplikacione të ngjashme.

Megjithatë, ata mund të kërkojnë blerjen e një abonimi premium. Përveç kësaj, aplikacionet e arritshme falas mund të kërkojnë leje të panevojshme. Lejimi i këtyre lejeve do të rrisë cenueshmërinë e celularit. Kështu, duke marrë parasysh problemin këtu, ne paraqesim këtë të re Aplikacion Fitness.

Çfarë është Step A Lot Apk

Step A Lot Android është një aplikacion Android në internet i lidhur me shëndetin dhe fitnesin. Tani integrimi i aplikacionit të veçantë do t'i lejojë përdoruesit e android të mbledhin shifra të sakta në lidhje me hapat totale. Dhe gjithashtu ofron këtë kategori të veçantë të lojës.

Kur eksplorojmë tregun dhe instalojmë këto aplikacione të shumta të ngjashme. Pastaj gjetja e shumicës së atyre që konsiderohen të njohura kërkon një abonim. Të njëjtat mjete mund të pretendojnë se ofrojnë versionin falas.

Megjithatë, versionet falas nuk japin kurrë shifra të sakta. Edhe përdorimi i mjeteve falas nuk ka asnjë përfitim. Sepse shumica e tyre mund të kërkojnë leje të panevojshme. Duke marrë parasysh shqetësimet e sigurisë dhe ndihmën e përdoruesit të android.

Zhvilluesit janë të suksesshëm në sjelljen e këtij hapamatës të ri të parave. Kjo ofron një ndërfaqe miqësore për celularin me veçori të ndryshme. Tani aktivizimi i opsioneve bazë mund të ndihmojë në mbledhjen dhe shfaqjen e shifrave të sakta në lidhje me hapat e ecur.

Detaje të APK-së

EmërHapi Shumë
Version1.0.0
Masat46 MB
Zhvilluestinatech
Emri i Paketuesitcom.step.shumë
ÇmimiFalas
Kërkohet Android4.1 dhe Plus
KategoriaApps - Tools

Pse po e quajmë aplikacionin një hapamatës? Sepse hapometri është një pajisje që përdoret kryesisht nga atletët për të numëruar hapat e ecur gjatë mbulimit të distancës. Megjithatë, në mënyrë shtesë, aplikacioni që po paraqesim këtu mund të ndihmojë edhe me operacione të tjera.

Kjo përfshin distancën e mbuluar, djegien totale të kalorive dhe kohëmatësin. Këto tre opsione kryesisht nuk janë të arritshme brenda njehsorëve dixhitalë. Supozoni nëse një person është i suksesshëm në mbulimin e një distance të caktuar. Atëherë ai/ajo do të jetë në gjendje të fitojë monedha ari.

Monedhat më vonë mund të kthehen në para të vërteta. Edhe pse ne nuk po pretendojmë për procesin e fitimit. Por disa ekspertë besojnë se kjo do të ndihmojë në fitimin e parave të mira. Më poshtë këtu brenda rishikimit, ne do ta shqyrtojmë aplikacionin thellë.

Për më tepër, ne diskutojmë shkurtimisht detajet në lidhje me procesin e fitimit. Jashtë, shumë aplikacione të tjera të ngjashme janë të arritshme dhe ofrojnë të njëjtat shërbime. Por ato mund ta detyrojnë përdoruesin të blejë një abonim për të hyrë në sportelin e fitimeve.

Nuk duket gjë tjetër veçse informacion mashtrues. Megjithatë këtu përdoruesi nuk do të detyrojë kurrë të blejë ndonjë abonim. Për më tepër, ai ofron një pult të pasur me lojëra. Tani duke luajtur ato lojëra do të ndihmojë në fitimin e monedhave. Kështu që ju jeni gati, atëherë instaloni Step A Lot Download.

Karakteristikat kryesore të Apk

 • Skedari Apk është falas për tu shkarkuar.
 • Pa regjistrim.
 • Asnjë pajtim.
 • Ndërfaqe miqësore për celularin.
 • Lehtë për t’u përdorur dhe instaluar.
 • Integrimi i aplikacionit do të ofrojë shërbime të ndryshme pro.
 • Përfshirë dhënien e informacionit në lidhje me hapat e ecur.
 • Ai gjithashtu tregon konsumin e Kcal.
 • Distanca totale e kaluar nga një person do të shfaqet gjithashtu.
 • Është shtuar një kohë e saktë.
 • Kjo kohë do të ndihmojë në vlerësimin e performancës së individit.
 • Ai mbështet reklama të palëve të treta.
 • Por do të shfaqet në ekran rrallë.
 • Shikimi i reklamave do të ndihmojë në fitimin e shpërblimeve të ndryshme.
 • Monedhat e arta mund të fitohen duke marrë pjesë brenda lojës.
 • Edhe mbulimi i distancës duke ndërmarrë hapa do të ndihmojë gjithashtu në fitimin e monedhave të arta.
 • Monedhat e fituara do të ndihmojnë në mbledhjen e shpërblimeve të ndryshme.
 • Për më tepër, ato monedha mund të blihen në para të vërteta.

Fotografi të ekranit

Si të shkarkoni aplikacionin Step A Lot

Kur përmendëm shkarkimin e versionit më të fundit të skedarëve Apk. Përdoruesit e android mund t'i besojnë faqes sonë të internetit sepse këtu në faqen tonë të internetit ne ofrojmë vetëm skedarë autentikë. Edhe aplikacioni është i arritshëm për t'u aksesuar nga play store.

Sidoqoftë, shumë përdorues të android mund të përjetojnë këtë problem të madh në aksesin e skedarëve të drejtpërdrejtë Apk. Pra, çfarë duhet të bëjnë ata përdorues të androidit në një situatë të tillë? Prandaj jeni të hutuar, atëherë më mirë vizitoni faqen tonë të internetit dhe shkarkoni versionin më të fundit të Apk falas.

Hapi Shumë Scam ose Real

Edhe pse ne nuk jemi pronarët e vetëm të këtyre aplikacioneve. Megjithatë, ne instaluam aplikacionin dhe gjetëm këtë opsion të drejtpërdrejtë për të fituar monedha. Edhe lojtarët mund t'i fitojnë lehtësisht ato monedha duke marrë pjesë në lojën kubike.

Megjithatë, deri më tani nuk jemi në gjendje të dëshmojmë ndonjë mundësi të drejtpërdrejtë për të fituar para të vërteta. Edhe në pamundësi për të gjetur një mundësi të drejtpërdrejtë të shëlbimit të monedhave. Prandaj nuk do të jetë e gabuar nëse konkludojmë se përdoruesit nuk mund të fitojnë para të drejtpërdrejta përmes aplikacionit.

Këtu në faqen tonë të internetit ne kemi ndarë tashmë shumë aplikacione të tjera të ngjashme. Kjo i ndihmon përdoruesit e android të përfitojnë falas nga shërbimet pro. Për të eksploruar ato burime alternative, ju lutemi ndiqni lidhjet e dhëna që janë RunTopia Apk APK virtuale VIP.

përfundim

Nëse jeni vërtet të ndërgjegjshëm për shëndetin tuaj dhe kërkoni një aplikacion. Kjo ndihmon përdoruesit e android në marrjen e shifrave të sakta në lidhje me armikun e konsumuar dhe kohën e marrë, duke përfshirë hapat. Pastaj ata duhet të instalojnë Step A Lot Apk dhe të shijojnë veçoritë pro.

Shkarko Linkun

Lini një koment