Shkarkimi i aplikacionit Talkie Soulful AI për Android [Modelet e AI të ëndrrave]

Një mënyrë e re për të jetuar një jetë unike duke përdorur AI. Po, instalimi i versionit më të fundit të Talkie Soulful AI ofron mundësinë për të përjetuar këtë vend unik të çudirave të krijuar duke përdorur Inteligjencën Artificiale. Këtu, përdoruesve celularë u ofrohet liria për të bashkëvepruar me personazhe të ndryshëm anime të para-projektuara në internet.

Aplikacioni është zhvilluar duke u fokusuar në argëtim. Po, këtu përdoruesit e celularëve do të shijojnë kohën e lirë duke biseduar me modele anime të rastësishme. Po, zhvilluesit pretendojnë se ofrojnë më shumë se 100000+ karaktere të ndryshme anime. Thjesht zgjidhni ndonjë nga modelet e mëposhtme dhe shijoni bisedën virtualisht.

Mos harroni, modelet e paraqitura këtu janë tërësisht të kompozuara dhe të menaxhuara nga Inteligjenca Artificiale. Prandaj, ne rekomandojmë hyrjen në listë dhe eksplorimin e mijëra modeleve të ndryshme. Këtu secili personazh ka historinë e tij unike. Kështu shijoni kohën e lirë duke eksploruar histori të rastësishme përmes bisedës.

Çfarë është Talkie Soulful AI Apk?

Aplikacioni Talkie Soulful AI është një aplikacion argëtimi në internet i bazuar në inteligjencën artificiale i menaxhuar nga SUBSUP. Qëllimi kryesor i ofrimit të kësaj platforme online ishte ofrimi i një hapësire të sigurt virtuale. Këtu bota virtuale përfshin mijëra personazhe të bukur të disponueshëm për të bashkëvepruar.

Shumica e përdoruesve të Android ngatërrohen kur rekomandojmë përdorimin e aplikacioneve të tilla. Kryesisht tregu i Android është tashmë plot me platforma të ndryshme argëtimi. Edhe interneti është i përmbytur me shumë platforma bisedash. Sidoqoftë, problemi me këto platforma bisede është se ato janë kufizuese dhe premium.

Më tej, shumica e platformave mbështesin profile të rreme. Kjo do të thotë që njerëzit zhgënjehen pasi janë mashtruar nga personi i gabuar. Kështu njerëzit gjithmonë kërkojnë një platformë autentike ku mund të ndërveprojnë lehtësisht dhe të kenë një përvojë unike falas. Prandaj zhvilluesit prezantojnë këtë aplikacion të ri.

Këtu instalimi i versionit më të fundit të Talkie Soulful AI Download ofron hapësirë ​​virtuale falas. Tani qasja në botën virtuale ofron lirinë për të komunikuar me mijëra modele të ndryshme anime falas. Më tej, është e mundur të kënaqeni duke lexuar historinë unike të roleve të secilit personazh. Candy AI Apk Linky Apk janë aplikacione të tjera alternative më të mira që ne rekomandojmë që përdoruesit e Android të instalojnë.

Detaje të APK-së

EmërTalkie Soulful AI
Versionv1.17.002
Masat78.1 MB
ZhvilluesSUBSUP
Emri i Paketuesitcom.weaver.app.prod
ÇmimiFalas
Kërkohet Android7.0 dhe Plus

Karakteristikat kryesore të Aplikacionit

Aplikacioni celular që po prezantojmë këtu është i avancuar dhe i pasur me veçori. Për fillestarët, është gjithmonë e vështirë të kuptohen aplikacione të tilla. Kështu këtu ne do të rendisim dhe diskutojmë në thellësi veçoritë kryesore të aksesueshme.

Modele të para-projektuara

Sipas zyrtarëve, zhvilluesit integrojnë më shumë se 100000 modele të ndryshme. Kjo do të thotë se çdo model i paraqitur këtu ka historinë e tij unike. Tani përdoruesit e celularëve nuk mërziten kurrë duke eksploruar histori të reja çdo herë. Thjesht hyni në panelin e kontrollit dhe ndryshoni me lehtësi karakterin me një klik.

Shkruani karakterin e vetë AI

Ekziston një mundësi e madhe që përdoruesit e celularëve të mos jenë në gjendje të pëlqejnë ndonjë nga personazhet e para-projektuar. Kështu, duke u fokusuar në ndihmën e tifozëve, zhvilluesit integrojnë këtë opsion personalizimi. Tani përdorimi i veçorisë ndihmon në krijimin e Modelit të vet unik të AI. Mbani mend, është gjithashtu e mundur të personalizoni karakteristikat e modalitetit.

Mesazhe të pakufizuara dhe përgjigje të shpejtë

Përdoruesit e celularëve gjithmonë ngopen me platforma të tilla në internet për shkak të kërkesave të kufizuara. Më tej, shkalla e përgjigjes gjithashtu duket e ngadaltë. Kur bëhet fjalë për këtë Android të ri Talkie Soulful AI, atëherë ai ofron një lehtësi të pakufizuar mesazhesh. Kjo do të thotë që përdoruesit mund të përdorin kërkesa të pakufizuara për komunikim. Më tej, shkalla e përgjigjes do të jetë gjithashtu e shpejtë.

Ndërfaqe miqësore për celularin

Aplikacioni konsiderohet i pasur me opsione, duke përfshirë imazhe mahnitëse, karta për kujtime të fshehura, kompozitor AI, pajisje për thirrje dhe biseda, etj. Mos harroni, strukturimi i modelit tuaj unik ndihmon në ndërtimin e kësaj lidhjeje afatgjatë. Për më tepër, sistemi ofron një rrjet të fuqishëm AI.

Fotografi të ekranit

Si të shkarkoni Talkie Soulful AI?

Në vend që të hidheni drejtpërdrejt drejt instalimit dhe përdorimit të aplikacionit. Hapi fillestar është shkarkimi dhe për këtë përdoruesit e Android mund të besojnë në faqen tonë të internetit. Sepse këtu në faqen tonë ne ofrojmë vetëm aplikacione autentike dhe origjinale.

Për të garantuar sigurinë dhe privatësinë e përdoruesit celular, ne punësuam gjithashtu një ekip ekspertësh. Nëse ekipi profesional nuk është i siguruar për funksionimin e qetë, ne nuk e ofrojmë kurrë aplikacionin brenda seksionit të shkarkimit. Për të shkarkuar aplikacionin më të fundit Android, ju lutemi klikoni në butonin e lidhjes së shkarkimit të drejtpërdrejtë.

Pyetjet e bëra më shpesh

A është aplikacioni Android falas për t'u shkarkuar?

Po, aplikacioni celular është plotësisht falas për t'u shkarkuar nga këtu me një klik. Thjesht shkarkoni aplikacionin dhe shijoni shërbime premium falas.

A kërkon aplikacioni një licencë abonimi?

Këtu versioni celular që ne ofrojmë është plotësisht falas. Më tej, instalimi dhe përdorimi i aplikacionit nuk kërkon kurrë një licencë abonimi.

A e mbështet aplikacioni një portofol?

Po, aplikacioni e mbështet këtë portofol privat për transaksionet kryesore.

Përfundim

Përdoruesit e Android që duan të përdorin inteligjencën artificiale për ndërtimin dhe aksesin në botën virtuale duhet të shkarkojnë Talkie Soulful AI. Këtu aplikacioni ofron mundësinë për të bashkëvepruar me karaktere të ndryshme anime të para-projektuara. Më tej, është e mundur të eksplorohet çdo histori duke ndërvepruar me modele të ndryshme. Rrjeti AI ekziston për të krijuar karakterin e tij unik.

Shkarko Linkun

Lini një koment