Shkarkim V Sat Apk për Android [IPTV]

Ky aplikacion i ri argëtues po fiton popullaritet të shpejtë në mesin e përdoruesve të android. Po, ne po flasim për platformën e famshme në internet V Sat. Kjo lejon përdoruesit e regjistruar dhe të rastësishëm të androidit të transmetojnë përmbajtje të pakufizuar falas.

Ka mijëra platforma të ndryshme në internet që janë të arritshme. Pretendimi për të ofruar operacione dhe veçori të ngjashme falas pa asnjë abonim ose regjistrim. Por në realitet, ato aplikacione mund të kërkojnë leje të panevojshme.

Lejimi i këtyre lejeve do të rrisë cenueshmërinë e pajisjes dhe aksesueshmërinë e të dhënave. Prandaj fokusimi i sigurisë dhe privatësisë së përdoruesve të celularëve. Këtu jemi të suksesshëm në sjelljen e këtij androidi të ri Aplikacioni IPTV që është i sigurt për t'u instaluar dhe përdorur.

Çfarë është V Sat Apk

V Sat Android konsiderohet burimi më i mirë i argëtimit në internet. Aty ku adhuruesit e filmave Sport plus mund të transmetojnë ngjarje të drejtpërdrejta plus video falas pa asnjë abonim ose regjistrim. E vetmja gjë që ata kërkojnë këtu është versioni më i fundit i aplikacionit.

Kjo është e arritshme për të hyrë nga këtu me një opsion klikimi. Edhe pse tregu tashmë është i përmbytur me mijëra platforma të ndryshme online. Edhe kërkesa për platforma të tilla falas është rritur në mënyrë eksponenciale pas goditjes së pandemisë.

Ku mijëra njerëz mbërthyen në një vend dhe nuk kishin asnjë aktivitet tjetër përveç qëndrimit brenda shtratit. Megjithatë, ata që janë të mërzitur kryesisht preferojnë të transmetojnë Filma dhe Seriale. Shikoni edhe Lajme dhe ngjarje të ndryshme sportive.

Megjithatë, shumica e platformave autentike të arritshme në internet konsiderohen premium. Dhe qasja në ato platforma kërkon abonim. Por duke u fokusuar në kërkesat dhe kërkesat e përdoruesve të android, zhvilluesit më në fund sollën V-Sat Apk.

Detaje të APK-së

EmërV Sht
Versionv2.9.0
Masat30.3 MB
ZhvilluesUldeck
Emri i Paketuesitcom.newsat.blackbox
ÇmimiFalas
Kërkohet Android4.4 dhe Plus
KategoriaApps - Argëtim

Ky është pa pagesë dhe nuk kërkon abonim ose regjistrim. Për më tepër, përdoruesit e android mund të marrin edhe disa filma dhe seri premium brenda. Por klikimi mbi lidhjet e dhëna do ta ridrejtojë përdoruesin te burimi i palës së tretë.

Aty ku fansat mund të transmetojnë lehtësisht përmbajtje falas. Zhvilluesit pretendojnë se ofrojnë më shumë se 3700 kanale të ndryshme IPTV për transmetim. Edhe për ta bërë transmetimin më të qetë, zhvilluesit i vendosin këta serverë me shpejtësi brenda.

Kjo do të thotë se tani një pjesë e madhe e njerëzve mund të shikojnë dhe transmetojnë përmbajtje pa hasur problem të ngrirjes. Edhe implanti i ekspertit ky menaxher i avancuar. Prandaj, menaxheri do të lejojë vetëm hyrjen në përmbajtje.

Nëse kufiri nuk është shkelur dhe ka një hapësirë ​​të lirë në dispozicion. Për shkak të kësaj shtese diskrete, tani shikuesit nuk do të mund të ngecin kurrë në një vend. Mos harroni se procesi konsiderohet gjithmonë i thjeshtë dhe nuk kërkon asnjëherë ndihmë nga palët e treta

Mos harroni të transmetoni përmbajtje kërkon lidhje të shpejtë interneti. Pa lidhje, është e pamundur të shikosh kanale. Kështu që ju keni lidhje të qetë, pastaj mos humbisni kurrë kohë duke pritur dhe instaloni V Sat Download falas.

Karakteristikat kryesore të Apk

 • Falas për tu shkarkuar.
 • Pa regjistrim.
 • Asnjë pajtim.
 • Lehtë për t’u përdorur dhe instaluar.
 • Ka shumë kanale IPTV në dispozicion.
 • Më shumë se 3000 kanale plus mund të transmetohen.
 • Lidhjet e filmave janë gjithashtu të disponueshme për t'u zgjedhur.
 • Asnjë reklamë e palëve të treta nuk lejohet
 • Ndërfaqja e aplikacionit u mbajt e thjeshtë.
 • Serverët e shpejtë janë të interesuar.
 • Përkujtuesi i njoftimit me shtytje do të ndihmojë në mbajtjen e përdoruesve të përditësuar.
 • Filtri i personalizuar i kërkimit do të ndihmojë në gjetjen e kanaleve me lehtësi.
 • Lojtarë të ndryshëm video janë në dispozicion për të zgjedhur.

Fotografi të ekranit

Si të shkarkoni aplikacionin V Sat

Në vend që të hidheni drejtpërdrejt drejt instalimit dhe përdorimit të aplikacionit. Hapi fillestar është shkarkimi dhe për këtë përdoruesit android mund të besojnë në faqen tonë të internetit. Sepse këtu në faqen tonë të internetit ne ofrojmë vetëm skedarë autentikë dhe origjinalë Apk.

Për të siguruar sigurinë dhe privatësinë e përdoruesit. Ne punësuam një ekip ekspertësh të përbërë nga profesionistë të ndryshëm. Përveç nëse ekipi është i sigurt për funksionimin e qetë. Ne kurrë nuk ofrojmë Apk brenda seksionit të shkarkimit. Klikoni në lidhjen e dhënë dhe filloni të shkarkoni menjëherë.

A është e sigurt të instaloni APK

Megjithëse shikuesit shmangin instalimin e aplikacioneve të tilla të palëve të treta për shkak të shqetësimeve të sigurisë. Prandaj, duke u fokusuar në privatësinë e njerëzve, tashmë e kemi instaluar aplikacionin në pajisje të ndryshme dhe e kemi gjetur të qetë për sa i përket përdorimit. Megjithatë, ne kurrë nuk zotërojmë të drejtat e drejtpërdrejta të autorit të aplikacionit.

Aplikacione të tjera të ndryshme të lidhura me argëtimin publikohen dhe shpërndahen. Për të instaluar dhe eksploruar ato mundësi të tjera të mundshme, ju lutemi instaloni APK-të e mëposhtme. Ato përfshijnë Apk i BTV Mobile Ninja TV Apk.

përfundim

Kjo është mundësia më e mirë për përdoruesit e android që të shikojnë programet e tyre të preferuara televizive, filmat, ngjarjet sportive dhe kanalet e lajmeve falas. Instaloni versionin e përditësuar të V Sat Apk brenda smartphone android. Dhe shijoni transmetimin e pakufizuar të kanaleve premium IPTV pa asnjë pajtim.

Shkarko Linkun

Lini një koment