Shkarkimi i WhatsApp Bomber Apk për Android [Mjet]

Kur kërkojmë në internet dhe kontrollojmë kredencialet faktike. WhatsApp i gjetur më pas konsiderohet aplikacioni më i shkarkuar dhe më i përdorur në internet për android. Megjithatë, ata që janë gati të luajnë këtë lojë zbavitëse me miqtë duke prishur celularin e tyre, atëherë instalojnë WhatsApp Bomber.

Në thelb, mjeti është një burim i gjenerimit të mesazheve në internet. Kjo u mundëson përdoruesve të androidit të gjenerojnë mijëra mesazhe në çast pa asnjë ndihmë. Dhe dërgojini shumë njerëzve ose grupeve falas pa asnjë leje.

Gjithçka që duhet të bëjnë përdoruesit e androidit është thjesht të hyjnë në pultin kryesor. Më pas shkruani disa informacione kyçe duke përfshirë numrin e sasisë. Dhe rrëzoni lehtësisht aplikacionin e dikujt. Nëse jeni të gatshëm të përdorni Mjeti i Hakimit pastaj shkarkoni Apk me një opsion klikim.

Çfarë është WhatsApp Bomber Apk

WhatsApp Bomber Android konsiderohet një mjet operacional në internet që ndihmon në gjenerimin e mijëra mesazheve. Dhe lehtësisht ia dorëzoni ato çdo personi ose brenda tokës pa asnjë rezistencë. Thjesht shkruani informacionin dhe lëreni sistemin të kryejë funksionimin.

Përdoruesit e Android tashmë janë të vetëdijshëm për rëndësinë dhe densitetin e përdorimit të WhatsApp. Pasi kjo platformë konsiderohet një komponent i domosdoshëm i jetës njerëzore. Miliarda përdorues të Android po përdorin platformën për komunikim dhe dërgimin e skedarëve të rëndësishëm.

Edhe njerëzit po përdorin të njëjtën platformë për qëllime argëtuese. Përveç kësaj, të njëjtët anëtarë mund të dërgojnë dhe të marrin shumë skedarë mediash duke përfshirë video menjëherë duke shtypur një buton të vetëm. Për të dërguar dhe marrë skedarë kërkohet internet.

Pa pasur lidhje të qëndrueshme, është e pamundur të ofrohen shërbimet. Tani njerëzit po përdorin këtë mjet të palëve të treta për të luajtur këtë lojë argëtuese me miqtë dhe përdoruesit e rastit. Duke dërguar të njëjtin mesazh në cilësi të madhe një përdorues.

Detaje të APK-së

EmërWhatsApp Bombardues
Versionv1.031
Masat245.5 KB
ZhvilluesRround
Emri i Paketuesitcom.Stround.WhatsAppUltimateBomber
ÇmimiFalas
Kërkohet Android2.2 dhe Plus
KategoriaApps - Tools

Procesi nuk kërkon asnjëherë ndihmë ose leje. Gjithçka që kërkon këtu janë disa kredenciale kryesore dhe informacione të nevojshme. Paneli kryesor i aplikacionit u mbajt i thjeshtë dhe i përshtatshëm për përdoruesit. Madje ofroi një pult të cilësimeve të personalizuara.

Kjo ndihmon përdoruesit e celularëve në modifikimin e operacioneve kryesore. Për më tepër, përdoruesit mund të modifikojnë gjithashtu operacionet kryesore duke ndryshuar disa opsione. Nivele të shumta do të shfaqen në ekran nga 1 deri në 5. Çdo nivel ofron intensitet të ndryshëm.

Tani përdoruesit kërkojnë të zgjedhin intensitetin e nivelit dhe të dërgojnë të dhëna tek përdoruesit e rastësishëm. Niveli 1 duket të jetë më pak i ndjeshëm në krahasim me nivelin 5. Niveli 5 konsiderohet më i larti dhe më ekstremi ku metodat e dorëzimit janë intensive.

Supozoni, nëse një përdorues zgjedh intensitetin e nivelit 5, atëherë ai definitivisht e prishi aplikacionin. Dhe bëjeni pajisjen të varet për një kohë të gjatë. Në këtë mënyrë përdoruesit mund të mos jenë në gjendje të kryejnë operacione të mëtejshme. Edhe përdoruesit mund të bëhen të pafuqishëm në një moment.

Pra, më poshtë këtu do të përmendim gjithashtu procesin e zhbërjes dhe normalizimit të pajisjes përsëri. Kjo është si një bombë elektronike që përdoret kryesisht për të shteruar pajisjet. Prandaj, ju jeni gati të luani këtë lojë argëtuese me miqtë dhe më pas instaloni WhatsApp Bomber Download.

Karakteristikat kryesore të Apk

 • Skedari Apk është falas për tu shkarkuar.
 • Instalimi i aplikacionit ofron këto veçori pro.
 • Ku përdoruesit e android mund të gjenerojnë lehtësisht mijëra mesazhe.
 • Dërgimi i një sasie kaq të madhe mesazhesh përfundimisht do të bllokojë pajisjet.
 • Në këtë mënyrë përdoruesit mund të rrëzojnë lehtësisht WhatsApp.
 • Nuk është i nevojshëm regjistrimi.
 • Nuk kërkohet pajtim.
 • Reklamat e palëve të treta janë të ndaluara.
 • Ofrohen nivele të shumta.
 • Çdo nivel do të ofrojë intensitete të ndryshme.
 • Niveli 5 konsiderohet më intensivi.
 • Ofrohet një panel kontrolli i cilësimeve me porosi.
 • Kjo ndihmon në modifikimin e operacioneve kryesore.
 • Ndërfaqja e faqes kryesore u mbajt e thjeshtë.
 • Thjesht futni Mesazhin e Testit që dëshironi të dërgoni.
 • Pas kësaj, përmendni numrin e sasisë.
 • Dhe pastaj klikoni butonin dërgoni.
 • Dhe sistemi automatikisht do të dërgojë tekstin.
 • Një buton statusi do të shfaqet përpara që tregon përparimin.

Fotografi të ekranit

Si të shkarkoni aplikacionin WhatsApp Bomber

Atje shumë faqe interneti pretendojnë se ofrojnë skedarë të ngjashëm Apk falas. Por në realitet, ato faqe interneti po ofrojnë skedarë të rremë dhe të korruptuar. Pra, çfarë duhet të bëjnë përdoruesit e android në një situatë të tillë kur nuk janë në gjendje të gjejnë një platformë të vetme autentike?

Prandaj, në këtë gjendje, ne rekomandojmë që përdoruesit e android të vizitojnë faqen tonë të internetit. Dhe shkarkoni versionin më të fundit të skedarit Apk falas. Thjesht prekni butonin e dhënë të lidhjes së shkarkimit dhe shkarkimi juaj do të fillojë automatikisht.

Siç e përmendëm në rishikimet e mëparshme që tashmë kemi publikuar mjete të tjera të tjera të lidhura me WhatsApp. Ato konsiderohen të frytshme dhe produktive. Nëse jeni të interesuar të eksploroni ato aplikacione, atëherë instaloni skedarët e dhënë Apk. duke përfshirë WSeen Apk VATTSUN Apk.

përfundim

Nëse jeni duke përdorur një smartphone të vjetër Android ose një të fundit. Dhe gati për të luajtur këtë lojë argëtuese të rrëzimit të WhatsApp me miqtë. Atëherë më mirë shkarkoni versionin e përditësuar të WhatsApp Bomber dhe kënaquni duke dërguar mijëra mesazhe në çast me një klik.

Pyetjet e bëra më shpesh
 1. Si të rrëzoni WhatsApp?

  Tani duke përdorur këtë mjet të jashtëzakonshëm, përdoruesit e android mund të rrëzojnë lehtësisht WhatsApp menjëherë.

 2. A është i sigurt të përdoret?

  Megjithëse ne kurrë nuk zotërojmë të drejtat e drejtpërdrejta të autorit të aplikacionit. Por ne e instaluam atë brenda pajisjeve të shumta dhe nuk gjetëm asnjë problem serioz. Megjithatë, ne kurrë nuk jemi të sigurt për ndonjë garanci.

 3. A kërkon kjo lidhje interneti?

  Për të instaluar dhe përdorur mjetin për të gjeneruar mijëra mesazhe. Përdoruesit e android kërkuan të krijonin një lidhje të sigurt.

Shkarko Linkun

Lini një koment