Shkarkimi i aplikacionit Zaky Apk për Android [Përditësuar 2022]

Megjithëse kemi ndarë disa aplikacione të mediave sociale për përdoruesit e android. Edhe shumica e atyre aplikacioneve ishin të njëjta me ato tradicionale. Prandaj duke përqendruar diçka të re dhe interesante ne sollëm një aplikacion të ri shoqëror në internet të quajtur Zaky App.

Instalimi i Aplikacionit do të japë një mundësi të drejtpërdrejtë për të biseduar dhe për të takuar njerëz të rinj rreth Globe. Kështu atje, disa aplikacione të ngjashme janë të arritshme për t'u shkarkuar. Atëherë pse duhet dikush të zgjedhë këtë aplikacion të veçantë duke lënë platforma të tjera të arritshme të mediave sociale?

Për të kuptuar këtë pyetje, përdoruesi duhet së pari të kuptojë aplikacionin. Dhe ne sugjerojmë që përdoruesit të instalojnë versionin e azhurnuar brenda smartphone-it të tyre sesa të gjejnë. Cilat karakteristika kryesore do ta bëjnë atë të ndryshëm dhe unik në krahasim me të tjerët?

Mos harroni t'i bëni të sigurt dhe të sigurtë që zhvilluesit kanë integruar shtresat e sigurisë paraprake brenda Aplikacioni i bisedës. Për shkak se disa probleme me rrjedhjen e të dhënave u regjistruan për shkak të shtresave të dobëta. Por kur flasim për këtë aplikacion të veçantë, ai është shumë më i mirë se të tjerët.

Arsyeja kryesore për ofrimin e këtij aplikacioni krejt të ri ishte ofrimi i një mundësie në internet. Ku përdoruesit e celularëve do të kenë shansin më të mirë për t'u takuar dhe biseduar me përdorues të rastësishëm në internet. Ka disa kufizime gjatë hyrjes në panelin e kontrollit ose takimit me njerëz të rinj.

Të tilla si biseda e rastit do të zgjasin vetëm për 12 orë. Do të thotë sapo të kalojë kufizimi i kohës, serverat do të fshijnë automatikisht historinë e bisedës plus skedarët. Të cilat ndahen gjatë bisedës ose gjatë bisedës me shumë përdorues.

Për ta bërë atë më të besueshëm, skedarët që janë të arritshëm këtu do të mbajnë në servera shumë të sigurt. Kështu që shanset për rrjedhje të të dhënave do të jenë zero gjatë bisedës. Pra, nëse doni të takoni dhe të bisedoni me njerëz të rastit, shkarkoni versionin e azhurnuar të Zaky App nga këtu.

Çfarë është Zaky Apk

Zaky është një platformë popullore e mediave sociale e zhvilluar veçanërisht për ata që janë vetëm ose të mërzitur. Edhe përdorimi i platformës përdoruesit e celularëve mund të mësojnë dhe shkëmbejnë njohuritë e tyre kulturore. Të kuptojmë njëri-tjetrin në një mënyrë më të mirë.

Për ta bërë atë më miqësor ndaj përdoruesve, ekspertët integruan këto kategori të ndryshme në seksionin e bisedës së drejtpërdrejtë. Do të thotë që nuk do ta merrni kurrë këtë ngarkesë mesazhi mbi ekran. Të gjitha mesazhet e reja do të ruhen të sigurta brenda seksionit të bisedës për përdoruesit.

Detaje të APK-së

EmërI zakët
Versionv2.24.5
Masat120 MB
ZhvilluesEkipi Zaky
Emri i Paketuesitcom.shujiu.Zaky
ÇmimiFalas
Kërkohet Android5.0 dhe Plus
KategoriaApps - social

Mos harroni se ka disa politika dhe kufizime për ata që janë të rinj. Kështu ka shumë karakteristika mahnitëse të arritshme për t'u përdorur. Nga ana tjetër, politikat janë shumë të rrepta në lidhje me pjesën e përmbajtjes së të rriturve në platformë.

Pra, nëse ndonjë përdorues kapet ndërsa ndan ose gjeneron përmbajtje për të rritur mbi platformë. Mbështetja e platformës ka fuqinë e plotë për ta fshirë dhe ndaluar atë llogari përgjithmonë. Për të mbajtur përmbajtjen seksuale larg fëmijëve plus njerëzve të rritur.

Platforma është e arritshme për përdoruesit në të gjithë globin. Do të thotë përdoruesit mund të gjejnë njerëz të ndryshëm që flasin në gjuhë të ndryshme. Kështu që ekziston një shans i mirë për të mësuar gjuhë të ndryshme duke përdorur platformën. Nëse dëshironi të takoni njerëz të rinj të rastit, shkarkoni aplikacionin Zaky.

Karakteristikat kryesore të Aplikacionit

 • Instalimi i versionit të azhurnuar do të japë mundësinë më të mirë për të biseduar me njerëz të rastit.
 • Përdoruesit e rinj mund të regjistrohen duke përdorur llogarinë Facebook ose Google.
 • Ata që u mungojnë këto dy lehtësi mund të regjistrohen duke përdorur numrin celular.
 • Dhe Aplikacioni mbështet plotësisht kodet e ndryshme të vendeve.
 • Regjistrimi është i nevojshëm.
 • Deri tani nuk kërkohet pajtim.
 • Përdoruesit mund të fitojnë para duke dërguar lidhjet e referimit.
 • Asnjë reklamë e palës së tretë nuk lejohet.
 • Ndërfaqja e përdoruesit e Aplikacionit është miqësore për celularët.

Fotografi të ekranit

Si të instaloni aplikacionin

Para se të lëvizni drejt procesit të instalimit ose shfrytëzimit. Hapi fillestar është shkarkimi dhe shkarkimi i versionit të azhurnuar të skedarëve Apk. Përdoruesit e Android mund të besojnë në faqen tonë të internetit sepse ne ndajmë vetëm skedarë autentikë.

Edhe për t'u siguruar që përdoruesit do të argëtohen me produktin e duhur. Ne instalojmë të njëjtën skedar në pajisje të ndryshme. Pasi të jemi të sigurt se Aplikacioni i instaluar është funksional për t'u përdorur, sesa e sigurojmë brenda seksionit të shkarkimit.

Për të shkarkuar versionin më të fundit të Zaky For Android ju lutemi klikoni në butonin e dhënë të lidhjes së shkarkimit. Sapo shkarkimi të përfundojë, faza tjetër është procesi i instalimit dhe shfrytëzimit. Për këtë ju lutemi ndiqni me kujdes hapat e mëposhtëm.

 • Së pari, lokalizoni skedarët e shkarkimit Apk.
 • Pastaj filloni procesin e instalimit.
 • Mos harroni të aktivizoni Burimet e Panjohura.
 • Pasi të përfundojë instalimi.
 • Shkoni në menunë e lëvizshme dhe filloni aplikacionin.
 • Dhe mbaron këtu.

Ju gjithashtu mund të dëshironi të shkarkoni

Aplikacioni Amma Vodi

PS WhatsApp Apk

përfundim

Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të mësuar njohuri të ndryshme në lidhje me shumë bashkësi. Plus që do të ofrojë këtë mundësi përfundimtare për të mësuar gjuhë të ndryshme. Pra, nëse besoni se keni nevojë për një lloj të tillë APK sesa shkarkoni Zaky Apk nga këtu.