Unduh Dafont Apk Kanggo Android [10 Font Crore]

Sanaos aya seueur gaya tulisan anu sanés anu ditambihan di jero alat android. Pikeun masihan pangguna pilihan singget pikeun ngatur gaya téksna. Maka fokus kana aksés pangguna anu langkung lega, pamekar wangsul nganggo alat online sampurna ieu anu disebat Dafont Apk.

Ayeuna masang aplikasi ieu di jero alat android bakal ngaktipkeun pangguna android. Nyuntik gaya font sareng tema anu teu aya dina smartphone pikeun gratis. Sumawona, aya seueur fitur konci sanés anu tiasa kahontal dina aplikasi.

Upami urang nyarioskeun integrasi fitur konci dina alat. Maka éta mangrupikeun prosés anu rumit tapi tong hariwang sabab di dieu kami bakal ngabahas detail konci éta sakedap. Janten anjeun resep ngahijikeun sababaraha gaya font maka anjeun kedah masang aplikasi ieu dina alat android.

Naon Dafont Apk

Dafont Apk mangrupikeun aplikasi android anu dikembangkeun fokus Art & Design. Sakumaha didadarkeun di tadi yén aya seueur gaya font anu béda anu terpadu di jero telepon pinter. Mertimbangkeun aksés pangguna sareng paménta.

Tapi téma sareng gaya anu kahontal terbatas. Ieu ngandung harti yén pangguna moal tiasa nyisipkeun langkung seueur gaya salain ti anu tiasa dihontal. Kituna ngémutan pamundut pangguna, para pengembang suksés nyandak alat anu sampurna ieu.

Éta henteu ngan ukur bakal ngabantosan pangguna pikeun ngaunduh gaya font pangénggalna. Tapi éta ogé bakal ngabantosan pangguna pikeun ngalebetkeun gaya éta sapertos font dina keyboard tanpa integrasi manual. Anu kedah aranjeunna lakukeun nyaéta ngahijikeun sababaraha pilihan konci sareng éta waé.

Numutkeun ka sumber resmi, aplikasi nawiskeun langkung ti 10 font sareng gaya crore gratis. Sanaos aya aplikasi anu sami anu béda anu tiasa dihubungi di ditu. Tapi seuseueurna anu tiasa dijangkau sepuh sareng kuno. Jalma anu ngaku nyayogikeun vérsi pangénggalna sifatna premium.

Rincian APK

namiDafont
Vérsiv2.1
ukuran5.0 MB
pamekarDEVOLOPER KRISHTAM
Ngaran Paketapp.kousick.dafonts
hargabebas
Diperyogikeun Android5.0 sareng Tambih Deui

Ieu hartosna ngamangpaatkeun jasa, éta tiasa nyungkeun pangguna mésér langganan premium. Maka tanpa langganan, éta henteu ngijinkeun pangguna nganggo jasa kalayan lancar. Numutkeun perkiraan taunan, éta tiasa ngarugikeun ratusan dolar.

Kituna ngémutan bébas aksés sareng gampang dilebetkeun. Pangembang nyusun alat Seni & Desain anu luar biasa ieu anu dikenal salaku Dafont App pikeun pangguna android. Upami urang nyarioskeun integrasi aplikasi di jero alat maka éta saderhana.

Tapi nunjukkeun bantosan pangguna, kami bakal ngabahas léngkah-léngkahna sakedik di dieu. Para ahli ogé nambihan tombol misah ieu Kumaha Cara Nganggo Aplikasi dina apk. Maka milih pilihan éta ogé bakal ngabantosan pangguna dina instalasi sareng ngamangpaatkeun Apk.

Upami anjeun ngitung diri diantara jalma anu bosen ngagunakeun téma sareng gaya anu sami pikeun olahtalatah. Maka tong hariwang sabab didieu kami balik deui sareng solusi anu sampurna ieu. Masang Dafont Download bakal ngamungkinkeun para pangguna ngarobih sareng masang ratusan font sacara rutin.

Fitur Bagean Dina Apk

  • Bebas download ti dieu.
  • Bahkan éta ogé tiasa dihubungi di Play Store.
  • Masang aplikasi bakal ngijinkeun pangguna pikeun masang font téks sareng gaya anu teu terbatas.
  • Gratis tanpa aya langganan atanapi pendaptaran.
  • Éta ngadukung iklan ti pihak katilu.
  • Gampang pisan dipasang sareng dianggo.
  • Henteu aya pendaptaran diperyogikeun.
  • Malah para pangguna moal pernah maksa mésér langganan premium.
  • Langkung ti 10 gaya crore sareng font anu tiasa dijangkau.

Potret layar tina App

Kumaha Ngunduh Apk

Sakumaha anu parantos dibahas di luhur yén aplikasi éta tiasa dihontal dina Play Store. Tapi kusabab sababaraha alesan utama, file Apk henteu tiasa dijangkau di dinya. Kituna ngémutan aksés gampang pangguna sareng unduhan gratis. Kami ogé nawiskeun file Apk dina bagian unduhan.

Leres, ayeuna pangguna android tiasa ngaunduh vérsi Dafont Android pangénggalna ti dieu. Pikeun mastikeun yén pangguna bakal ngahibur ku produk anu leres. Kami parantos masang file Apk dina alat anu sanés.

Sapertos aplikasi ieu, aya pakakas smartphone anu sanés anu tiasa dijangkau. Éta bakal ngabantosan pangguna pikeun ngarobih plus masihan smartphone na desain unik. Mangkana anjeun resep teras turutan tautan anu parantos dipasihkeun. Éta Bénime Apk jeung Kaméra Spektrum Pinuh.

kacindekan

Anjeun resep aplikasi sareng milari saluran resmi pikeun diunduh. Teras kami nyarankeun pangguna android didatangan halaman wéb kami. Tur unduh versi anu diperbarui tina Dafont Apk ti dieu sareng nikmati fitur pamungkasna gratis.

Leave a Comment