Unduh Apk Final Fantasy Battle Royale Pikeun Android [Kaulinan]

Anyar-anyar ieu aplikasi kaulinan medan perang aksi anyar diwanohkeun pikeun pamaén android anu disebut Final Fantasy Battle Royale. Dimana pamaén dibéré kasempetan gede ieu tarung jeung ngéléhkeun saingan. Saingan tiasa muncul di payun dina bentuk monster sareng robot anu maot.

Mimitina, midangkeun éta henteu tiasa nampi popularitas anu saé diantara tukang game android. Nanging, kalayan kamajuan sareng perbaikan di jero midangkeun. Ayeuna pamaén resep maén sareng ilubiung dina medan perang sareng réréncangan sareng pamaén sanés.

Inget Game Pertempuran nyaeta euyeub di fitur kaasup kejutan. Sareng mertimbangkeun minat sareng paménta pamaén, di dieu urang bakal nyebatkeun sadaya detil kalebet pilihan konci. Janten anjeun resep ilubiung dina midangkeun aksi ieu teras unduh Apk panganyarna ti dieu.

Naon Final Fantasy Battle Royale Apk

Final Fantasy Battle Royale Android mangrupikeun aplikasi kaulinan aksi online. Dimana pamaén kadaptar dibéré kasempetan gede ieu tarung ngalawan saingan. Sareng nganggap dirina diantara Prajurit Elit Shinra anu paling kuat.

Medan perang dibabawa ku pakarang oktana anu luhur. Pakarang éta tiasa ngancurkeun monster gedé dina hiji shot. Acan, pakarang bisa nepi ka tiwasna sapertos digolongkeun dina kategori premium. Anu hartosna para pamaén maréntahkeun mésér bedil éta.

Aya pilihan séjén pikeun muka konci pakarang maranéhanana. Pilihan éta ngabutuhkeun kaahlian maén canggih kalebet tolok ukur anu saé di jero medan perang. Kusabab upami anjeun suksés dina nyaimbangkeun tarung ngagunakeun kaahlian tarung anu eksplisit. Teras anjeun tiasa diganjar ku poin sareng hadiah anu saé.

Engké pamaén tiasa nganggo éta poin sareng ganjaran pikeun muka konci barang-barang pro anu sanés. Anu kalebet Skins, Emotes, Senjata, Balukar, Modeu sareng seueur deui. Di jero medan perang, Firearm, Melee sareng Magic maénkeun peran konci dina maéhan lawan.

Rincian APK

namiFinal Implengan Battle Royale
Vérsiv1.0.1
ukuran1.2 GB
pamekarSQUARE ENIX Co, Ltd.
Ngaran Paketcom.square_enix.android_googleplay.ff7fsww
hargabebas
Diperyogikeun Android7.1 sareng Tambih Deui
KategoriGames - aksi

Émut ngéléhkeun monster di jero lapangan bakal ngabantosan ngadorong pangkat sacara global. Nalika tarung, upami aya pamaén anu ngalaman kasusah ngelehkeun saingan kalebet monster. Lajeng anjeunna / manehna maréntahkeun pikeun ngahasilkeun sinyal pitulung ka babaturan.

Sakali sekutu mendakan sinyal pitulung anjeun, aranjeunna bakal ngabales pas sareng ngabantosan anjeun di jero taneuh. Numutkeun pajabat, midangkeun organizes acara béda kaasup turnamén. Lantaran kitu sadaya inpormasi ieu bakal tiasa dihontal dina kategori warta.

Némbongkeun partisipasi langsung dina acara éta bakal ngabantosan kéngingkeun ganjaran sareng token anu béda. midangkeun ieu rada beurat dina watesan beurat jeung ukuran. Grafik kaasup kapadetan piksel anu dianggo di dieu langkung maju sareng langkung padet.

Versi android minimum pikeun operasi kaulinan ieu merlukeun 7.1 jeung tambah. Ram minimum anu diperyogikeun pikeun maén game nyaéta 3GB. Ngalengkepan target bakal ngabantosan ningkatkeun arsenal. Komo maehan monster bakal mantuan dina powering up kaahlian.

Sababaraha gaya sareng modus anu béda-béda ditambah di jero kaulinan. Milih salah sahiji mode bakal mantuan ngajajah tempat disumputkeun. Sumawona, pamaén tiasa ngajak pamaén sanés ka jero medan perang pikeun pitulung. Lantaran kitu anjeun siap maénkeun éta sareng réréncangan teras pasang Unduh Final Fantasy Battle Royale.

Fitur Bagean Dina Apk

  • Aplikasi kaulinan gratis pikeun diunduh ti dieu.
  • Masang midangkeun bakal ngabantosan nawiskeun kaayaan perang.
  • Dimana robot sareng mesin monster ngagaduhan kontrol kana jagat raya.
  • Ayeuna pamaén diwajibkeun ngagunakeun kaahlian tarung anu tepat.
  • Pikeun ngaleungitkeun monster éta sareng kéngingkeun ganjaran anu saé.
  • Maéhan monster bakal ngabantosan ngadorong pangkat sacara global.
  • Malah tarung jeung monster ogé bisa mantuan ngaronjatkeun kaahlian.
  • Ningkatkeun arsenals sareng kéngingkeun posisi anu saé.
  • Teu kéngingkeun iklan ti pihak katilu.
  • Pilihan pendaptaran wajib.
  • Teu kedah langganan maju.
  • Antarmuka gim saderhana sareng ramah-sélulér.

Tontonan Game The

Kumaha Ngundeur Game Final Fantasy Battle Royale

Aplikasi kaulinan ayeuna tiasa diaksés tina Play Store. Tapi, file Apk kaulinan tiasa henteu tiasa dideukeutan pikeun sababaraha pamaén. Sabab digolongkeun kana kategori restrictive. Leuwih ti éta, sababaraha pamaké android bisa merlukeun sababaraha idin pikeun ngakses file Apk.

Nanging, di dieu dina halaman wéb kami, sadaya larangan ieu dihapus sacara permanén. Sareng pamaén Android tiasa ngaunduh sareng ngaksés file Apk Kaulinan asli ti dieu kalayan hiji klik. Pikeun ngundeur file Apk midangkeun mangga klik tombol link download disadiakeun.

Naha Aman Masang Apk

Aplikasi kaulinan anu kami dukung sareng nawiskeun di dieu murni asli. Ieu ngandung harti yén pamaén tiasa ngaunduh sareng ngaraosan pangalaman perang oktana anu luhur tanpa idin. Émut yén urang henteu kantos gaduh hak cipta. Janten upami aya pamaén anu ngalaman masalah maka anjeunna kedah ngahubungi dukungan.

Seueur kaulinan aksi anu béda dipedar sareng dibagikeun di dieu dina halaman wéb kami. Pikeun neuleuman éta kaulinan alternatif pangalusna mangga klik dina tumbu di handap ieu. Anu PUBG Mobile 1.7 Apk jeung Senki Boruto Apk.

kacindekan

Lantaran kitu anjeun ngantosan sékrési midangkeun sareng milarian sumber otentik pikeun diakses. Lajeng naon anu anjeun ngantosan? Ngan unduh versi panganyarna tina Final Fantasy Battle Royale ti dieu sareng nikmati maén kaayaan perang anu sengit.

Undeur Patalina

Leave a Comment