Unduh FNAF Security Breach Apk Pikeun Android [Strategi Game]

Anjeun resep sareng mikaresep kaayaan horor kusabab kahariwang. Lajeng naon anu anjeun ngantosan? Di dieu urang balik deui sareng aplikasi kaulinan horor énggal ieu anu disebut FNAF Security Breach Apk. Dimana pamaén diwajibkeun pikeun ngatur masalah ku cara ngadalikeun émosi.

Padahal urang manggihan aplikasi kaulinan béda nu patali jeung kategori husus. Tapi lamun datang ka diakses jeung enjoyment. Teras kami mendakan aplikasi kaulinan éta kirang pikaresepeun sareng teu realistis.

Ku alatan éta, tempo paménta jeung pamundut gamers, pamekar mawa aplikasi kaulinan anyar ieu disebut FNAF Kaamanan Breach Download Android. Éta tiasa diunduh ti dieu kalayan pilihan hiji klik pikeun pamaén android.

Naon FNAF Security Breach Apk

FNAF Security Breach Apk mangrupikeun aplikasi kaulinan Stratégi online anu disusun ku Illumix Inc. Pamaén bakal mendakan animator anu teu berfungsi di jero Fazbear Entertainment. Ieu dianggap tempat katuhu dimana sakabeh robot disimpen.

Carita midangkeun dimimitian ku carita anu pikaresepeun. Dimana pamaén maréntahkeun pikeun mikaresep nganteurkeun produk sareng barang anu béda. Padahal dunya dina serangan badag ku animators malfunctioned. Éta tiasa muncul dina layar pas waktosna.

Dina sababaraha kasus, robot sapertos tiasa dianggo salaku killers sarta bisa mungkas nepi kaulinan dina musibah badag. Nepi ka ayeuna urang teu bisa manggihan solusi badag pikeun ngancurkeun robot ieu. Nanging, para ahli ngaku yén aranjeunna suksés mendakan solusi anu pangsaéna pikeun ngancurkeun robot ambek di jero Kaulinan RPG.

Di dieu di jero dasbor kaulinan utama, pamaén dibéré buzzer utama badag ieu. Mencét tombol tinangtu bakal unggul arus listrik tegangan tinggi. Mindahkeun percikan ka robot bakal ngancurkeun éta.

Rincian APK

namiNgalanggar Kaamanan FNAF
Vérsiv15.0.0
ukuran184 MB
pamekarIllumix Nyarita.
Ngaran Paketcom.illumix.fnafar
hargabebas
Diperyogikeun Android7.0 sareng Tambih Deui
KategoriGames - taktik

Lamun urang ngobrol ngeunaan diakses langsung ka versi panganyarna tina aplikasi kaulinan. Teras we kapanggih midangkeun inaccessible pikeun gamers android. Tapi di dieu kami nawiskeun Pangiriman Khusus. Pencét kana tombol unduh sareng nikmati versi gratis FNAF Security Breach Price.

Ngan pilih tombol link unduh anu disayogikeun sareng nikmati dasbor premium gratis. Émut yén aplikasi tiasa meryogikeun sababaraha jinis idin. Tanpa ngijinkeun ijin éta mustahil pikeun pamaén ngaraosan midangkeun anu réalistis.

Idin utama anu dibutuhkeun pikeun midangkeun nyaéta GPS sareng Kaméra. Aktipkeun sistem GPS bakal ngamungkinkeun para pamaén ngalacak sareng ngarambat kalayan gampang ka pusat pangiriman. Sumawona ngamungkinkeun kaméra sélulér tiasa nawiskeun sistem AR visual anu réalistis.

Éta ngamungkinkeun tukang game ngaraosan dasbor realistis sareng animator anu teu tiasa dianggo. Dina kasus utama, pamuter nu bisa merlukeun ngarambat tempat béda ngagunakeun kaméra mobile. Saatos muka, panto bakal ngabantosan kejutan anu béda.

A customizer live ogé ditambahkeun dina aplikasi kaulinan. Ngan nganjang ka bagian customizer terasrasakeun structuring robot impian anjeun haratis. Lantaran kitu anjeun resep fitur pro sareng siap ngaraosan tampilan anu réalistis teras pasang FNAF Security Breach Mobile Download.

Fitur penting tina Game The

  • Kaulinan Pangiriman Khusus gratis pikeun diunduh.
  • Masang game nawarkeun animators hirup.
  • Tanpa canggih Visual AR System.
  • Ngidinan kaméra bakal nawiskeun gelut animator nyata.
  • A dasbor lengkep dilengkepan fungsi béda.
  • Henteu kenging pariwara.
  • Antarbeungeut midangkeun dinamis sareng ramah-mobile.
  • Live Customizer sayogi pikeun manufaktur robot.

Tontonan Game The

Kumaha Ngundeur FNAF Security Breach Apk

Ayeuna aplikasi kaulinan sayogi pikeun diunduh. Tapi ieu categorized dina bagian restrictive mana pamaké android kawates nu diwenangkeun pikeun ngundeur kaulinan. Nanging, jalma anu nganggo smartphone android lami tiasa henteu tiasa ngaksés Apk.

Janten naon anu kedah dilakukeun ku pangguna android dina kaayaan sapertos kitu? Janten anjeun bingung sareng milarian sumber alternatif anu pangsaéna pikeun ngaunduh midangkeun éta. Teras kami nyarankeun pamaén éta pikeun nganjang halaman wéb kami.

Dupi Aman Ngundeur Apk

Sabenerna, versi anu kami dukung di dieu murni asli sareng henteu meryogikeun idin anu teu perlu. Saterusna, nawarkeun eta di jero bagian download, urang masang eta leuwih smartphone android béda. Saatos masang kaulinan kami kapanggih euweuh masalah di jero.

Di dieu dina ramatloka kami kami geus diterbitkeun nyatu aplikasi kaulinan strategi relatable séjén. Pikeun mikaresep kaulinan anu aya hubunganana mangga pasang aplikasi di handap ieu Clash of The Stars Apk jeung Master Royale DM Apk.

kacindekan

Janten anjeun resep maén aksi tambah strategi ngawangun aplikasi kaulinan. Teras kami nyarankeun yén pamaén Android masang FNAF Security Breach Apk. Éta tiasa dicapai pikeun diunduh ti dieu kalayan pilihan hiji klik.

Undeur Patalina

Leave a Comment