Ngundeur Ivive APK pikeun Android [Vérsi Terakhir]

Poto kénéh mendakan révolusi dina kahirupan manusa. Tina nyimpen sejarah pikeun posterior pikeun tanda-tanda mémori pikeun ngingetkeun sareng girang waktos baheula. Tapi Ivive APK nyandak game éta pikeun tingkat anyar sadayana.

Gambar sareng gambar mawa arti anu béda pikeun jalma anu béda. Malahan pikeun unggal individu, aranjeunna nyayogikeun sudut pandang anu béda unggal waktu aranjeunna disawang. Kadang-kadang aranjeunna ngabantosan urang jog kenangan urang, sakapeung aranjeunna sumber inpormasi kanggo urang, aranjeunna nyaritakeun carita, ngabagi momen, sareng ngalaksanakeun masa lalu pikeun urang sareng aranjeunna.

Janten, dina jaman ieu intelijen buatan sareng kanyataan nambihan kanyataan bakal ngarobih antik sareng khazanah ieu kana hal-hal anu ngajelepkeun. Upami anjeun hoyong, nembé kéngingkeun Ivive App kanggo telepon sélulér Android anjeun atanapi tablet gratis tina halaman ieu.

Naon APK Ivive?

Ivive mangrupikeun alat anu masihan tampilan anyar sareng proyéksi kana gambar anu urang tingali. Ngalaksanakeun prestasi ieu sacara otomatis ku ngagunakeun kanyataan kanyataan. Ieu nyiptakeun diménsi énggal anu énggal pikeun ngaraos sareng visual gambar, ku nambihan animasi anu luar biasa.

Janten naha henteu masihan kahirupan pikeun gambar kami. Iraha waé urang ningal aranjeunna, hayu aranjeunna nyandak urang saluareun naon anu ku urang tiasa mikir ngagunakeun uteuk urang. Nalika urang nganggo imajinasi urang, hayu urang jujur, éta gaduh watesan. Henteu sadayana urang Picassos atanapi Van Goghs.

Anu saurna. Janten kumaha upami urang henteu tiasa imajinatif salaku panulis Avatars atanapi seniman anu kasohor. Urang tiasa migunakeun téknologi pikeun ngalakukeun éta pikeun urang.

Rincian APK

namiNipis
Vérsiv1.0.2
ukuran31.13 MB
pamekarArtivive
Ngaran Paketcom.ivive
hargabebas
Diperyogikeun Android4.3 sareng Di luhur

Sareng upami anjeun wawuh kana realitas nambahan anjeun bakal terang kumaha mangaruhanna anu geus aya dina cara urang ngalaman sareng ningali dunya.

Ivive App ngagaduhan sadayana kakuatan anu diperyogikeun pikeun nyandak kréativitas ka tingkat anu langkung saé kamampuan manusa. Upami anjeun henteu yakin naon anu kami nyarioskeun. Pariksa aplikasi ku anjeun sorangan ku cara ngagunakeunana dina alat Android anjeun.

Pangalaman dunya masih fotografi sareng gambar nganggo cara anyar. Tingali dina gerak sareng niru kahirupan dina cara anu énggal, Heboh, sareng anu teu kaduga.

Sakali anjeun nyiptakeun animasi anu nggumunkeun sareng gambar karesep anjeun, waktuna pikeun ngabagikeun ka babaturan anjeun atanapi dina média sosial pikeun ngabantosan pengikut anjeun.

Kumaha Ngundeur Ivive APK?

Pikeun kéngingkeun aplikasi hébat ieu dina smartphone anjeun sakadar nuturkeun léngkah-léngkah sapertos dina kaayaan.

  1. Anu mimiti, buka tautan download di handap sareng ketok Bar APK Download
  2. Pindah ka panyimpen alat saatos prosés download réngsé sareng mendakan file.
  3. Ketok dina éta pikeun ngamimitian pamasangan
  4. Aktipkeun pilihan Alat nu teu dipikanyaho tina setélan telepon
  5. Toel sababaraha kali deui aya na.

Anjeun ayeuna tiasa mendakan Ivive APK dina layar gadget tur ketok pikeun mukakeunana. Ayeuna anjeun tiasa nambihan gambar sareng ningali sihir. Hiji hal anu kedah dicatet nyaéta éta moal tiasa dianggo sareng sadaya gambar. Fungsina dugi ka gambar-gambar anu bakal dicarioskeun ku anjeun kalayan indikasi ikon.

Potret layar

Hal anu mirip pikeun anjeun:

Aktifkeun APK 

kacindekan

APK Ivive mangrupikeun cara anu saé pikeun nempo gambar dina cara novel. Kalayan bantuan kanyataanana katambah, éta bakal masihan anjeun pangalaman anyar anu énggal. Ngarasakeun aplikasi unik ieu kalayan perks pinuh ngan meunang file ku cara ngetok link undeuran pikeun Android anjeun.

ngundeur APK