OLA Tv Pro Apk Download Kanggo Android

Abdi tiasa ngabayangkeun kumaha seueur aplikasi tv anu diperyogikeun pikeun jalma sabab éta sumber hiburan terkenal ayeuna. Kusabab kitu, kuring parantos nyandak "OLA Tv Pro Apk" ieu ?? pikeun telepon sélulér Android dina halaman wéb ieu. 

lusogamer sok nyobian ngingetkeun pemirsa ku nyangking aplikasi unik sareng mangpaat. Janten, anjeun tiasa ngaunduh file Apk panganyarna tina aplikasi tina tulisan ieu. Dina tulisan dinten ieu, anjeun henteu ngan ukur badé ngaunduh perangkat lunak tapi anjeun ogé tiasa kéngingkeun sadaya inpormasi ngeunaan éta.

Upami anjeun resep kana éta sareng anjeun pikir éta leres-leres ngahibur maka tong hilap bagikeun ka babaturan anjeun. 

Ngeunaan OLA Tv Pro 

Ola Tv Pro Apk mangrupikeun platform anu nawiskeun rébuan saluran televisi. Janten, éta kumaha anjeun ngalirkeun sadaya acara tv favorit anjeun, pilem, berita, olahraga, sareng seueur program sanés dina telepon anjeun.

Aplikasi ieu kagolongkeun dina kategori streaming sareng siaran.

Sakumaha anjeun terang yén mustahil pikeun ngalaksanakeun tivi anjeun dimana-mana sareng anjeun, jalma resep smartphone pikeun ngalirkeun data. Kusabab alat-alat ieu gampang dibawa sareng nonton barang-barang karesep anjeun. 

Éta ngagaduhan langkung ti sapuluh rébu saluran IPTV ti sakumna penjuru dunya. Salajengna, sadaya jasa na leres-leres gratis pikeun disayogikeun sareng teu aya biaya kanggo langganan atanapi anu sanés. Anjeun ngan kedah masangna, mukakeunana sareng éta waé. 

Anjeun terang yén pikeun nonton jumlah saluran sapertos kitu anjeun kedah kéngingkeun sambungan kabel atanapi peryogi TV piring anu dibayar. Tapi di dieu kasus na béda sabab anjeun tiasa nganggo sadayana gratis nganggo video kualitas HD. Kadang-kadang anjeun panginten tiasa nyakseni yén saluran tina kabel atanapi piring nyayogikeun gambar anu teu kualitas-murah.

Kusabab kitu, kuring nyarankeun anjeun nganggo telepon pinter sareng tablet salaku set televisi anjeun. Ayeuna, kengingkeun OLA TV Pro Apk pikeun ngaunduh vérsi pangénggalna, sareng pasang kana telepon anjeun teras tingali sihir tina aplikasi éta.

Anjeun ogé tiasa ngaunduh OLA Tv pikeun seuneu, PC atanapi laptop. Tapi anjeun kedah masang émulator dina PC atanapi laptop upami anjeun nyobian masang file Apk. Nanging, pikeun Firestick, anjeun henteu kedah file tambahan sapertos kitu.

Janten, kantun kéngingkeun file Apk sareng masangkeunana langsung nalika anjeun masang APK anu sanés dina alat éta.

Rincian APK

namiOLA TV Pro
Vérsiv14.0
ukuran10.94 MB
pamekarIPTVDROID
Ngaran Paketcom.olaolatv.iptvworld
hargabebas
Diperyogikeun Android4.1 jeung up

Kumaha Pasang OLA TV Pro Apk?

Saur kuring henteu kedah nyarioskeun yén ti mana anjeun tiasa ngaunduh aplikasi tapi kuring tiasa nyaritakeun ngeunaan pamasanganana. Kusabab upami anjeun aya dina halaman ieu maka kuring yakin kumaha anjeun tiasa kéngingkeunana pikeun Android.

Tapi kadang jalma nyanghareupan masalah dina prosés pamasangan. Kusabab kitu, kuring parantos nyobian ngajelaskeun prosés éta dina sababaraha tahap. Janten, kuring nyarankeun anjeun nuturkeun unggal léngkah hiji-hiji. 

  1. Mimiti, buka tungtung halaman teras pencét dina tombol éta.
  2. Ayeuna, antosan sababaraha menit sabab unduhan bakal réngsé dina sababaraha menit upami anjeun gaduh konéksi internét anu stabil.
  3. Teras upami parantos réngsé buka pilihan pangaturan telepon anjeun.
  4. Setélan kaamanan kabuka.
  5. Di dinya anjeun bakal ningali ”˜Sumber Teu Dikenal 'jadi tandana atanapi aktipkeun.
  6. Tutup setelan éta teras angkat ka layar utama.
  7. Peluncuran aplikasi panjelajah file sareng mendakan map éta dimana anjeun parantos ngaunduh Apk.
  8. Nalika anjeun kéngingkeun éta Apk ngeklik éta atanapi ngetok éta.
  9. Maka anjeun bakal kéngingkeun pilihan tina ”˜Masang '.
  10. Ketok / pencét kana tombol install na antosan 5 dugi 10 detik.
  11. Ayeuna tos réngsé.
  12. Buka aplikasi sareng terasrasakeun ton pilem, acara, serial, sareng program anu sanés. 

Anjeun tiasa ngahudang nganggo aplikasi di handap ieu
Mola tv Apk

Fitur konci 

OLA TV Pro Apk nampilkeun anjeun seueur fitur sareng kauntungan anu pikaresepeun. Kuring miharep anjeun bakal resep kana telepon pinter anjeun. Upami anjeun hoyong ngaraoskeun nyalira maka langkau bagian ieu sareng langsung ka tombol anu aya di tungtung teras pencét di dinya.

Maka Apk bakal ngamimitian nyimpen kana alat anjeun. Nanging, upami anjeun hoyong terang fitur-fitur éta maka anjeun tiasa parios waé di dieu di handap ieu.

  • Aya rébuan saluran pikeun ngalirkeun langsung.
  • Anjeun tiasa kéngingkeun sadaya kontén dina pidéo luhur sareng audio anu luhur.
  • Henteu kedah langganan, pendaptaran atanapi biaya naon sabab sadayana gratis.
  • Anjeun tiasa gaduh navigasi anu merenah sareng gampang pikeun milarian barang anu anjeun pikahoyong gancang.
  • Antarbeungeut sareng perenahna saderhana sareng ramah-pangguna janten saha waé tiasa ngagunakeunana kalayan gampang.
  • Di dinya anjeun ngagaduhan pamuter internal tapi anjeun ogé tiasa milih pamaén sanés. 
  • Kategorisasi eusi endah pisan sareng anjeun tiasa sacara gampil mendakan naon anu anjeun pikahoyong.
  • Éta masihan anjeun pilihan pikeun milari stasiun-stasiun ku nagara masing-masing. 
  • Lalajo berita anu aya hubunganana sareng olahraga ogé pertandingan sareng turnamén langsung.
  • Éta henteu ngandung iklan janten anjeun tiasa nikmati bari henteu kaganggu ku iklan anu ngajengkelkeun.
  • Teu aya fitur mayar anu disumputkeun.
  • Anjeun tiasa ngamangpaatkeun sareng ngajalajah langkung seueur tina aplikasi tunggal sareng endah ieu.

kacindekan 

Ieu sadayana ngeunaan aplikasi anu nawiskeun anjeun ngalirkeun saluran televisi langsung dina telepon sélulér Android anjeun ogé Firestick sareng PC atanapi Laptop. Sakumaha ceuk kuring anjeun kedah masang émulator anu ngajalankeun perangkat lunak Android dina Windows PC sareng laptop pikeun ngajalankeun Apk ieu.

Tapi Firestick atanapi Amazon Smart TV gaduh Sistem Operasi Android, ku alatan éta, anjeun tiasa langsung masangkeunana dina alat-alat éta. Janten, upami anjeun hoyong ngaunduh versi panganyarna tina OLA Tv Pro Apk pikeun Android anjeun teras pencét dina tombol di handap.

Link Tautan Langsung