Unduh Triple A Apk Pikeun Android [Aplikasi Panganyarna]

Naha anjeun kantos mariksa sareng ngajalajah naon anu tiasa nahan smartphone anjeun sareng nawiskeun éfék visualisasi. Upami henteu, ieu mangrupikeun kasempetan anu pangsaéna pikeun pangguna Android pikeun nguji épék visual smartphone na. Ayeuna pasang Triple A Apk sareng nikmati épék visual anu ditampilkeun lega.

Sanaos di luar seueur seueur panguji anu tiasa dihontal online. Anu ngalaksanakeun sareng ngalaksanakeun operasi anu béda. Tapi lamun datang ka nguji haliber visual tina tampilan mobile. Teras we kapanggih jumlah kawates layar tampilan.

Kituna tempo pangalaman alus pamaké sarta examining tampilan visual. Pamekar tungtungna nyangking aplikasi Android anu luar biasa ieu. Lantaran kitu anjeun siap pikeun nguji fitur teras ngahijikeun versi panganyarna tina Triple A App.

Naon Triple A Apk

Triple A Apk mangrupikeun visualisasi hukum anu dirojong ku pihak katilu online anu disusun ku SungLab. Tujuan nyusun aplikasi nyaéta pikeun nyayogikeun rupa-rupa pamariksaan tampilan canggih ieu. Éta ngamungkinkeun para pangguna resep ningali kembang api anu béda.

Sanaos dunya internét beunghar ku sumber sareng platform anu béda. Anu nawiskeun operasi sareng jasa anu béda. Tapi lamun datang ka alat Android anu luar biasa ieu. Teras kami mendakan aplikasi anu unik sareng anu sanés.

Numutkeun pajabat, aplikasi éta nawiskeun rupa-rupa koleksi kembang api. Éta henteu ngan ukur dianggo salaku rélaxasi panon pikeun pikiran manusa. Tapi éta ogé tiasa ngabantosan manusa pikeun ngabédakeun tampilan warna. Prosés mintonkeun kembang api bisa jadi béda.

Inget alat ieu dianggap pangkuatna kinétik visualizer canggih. Éta nyayogikeun tampilan khusus kalayan tampilan visual anu béda. Upami anjeun daék ngajalajah fitur aplikasi anu kuat teras pasang Triple A Download.

Rincian APK

namiTripel A
Vérsiv4.7
ukuran18 MB
pamekarSungLab
Ngaran Paketcom.sunglab.tripleafree
hargabebas
Diperyogikeun Android4.0 sareng Tambih Deui
Kategoriaplikasi - raramean

Nalika ngajalajah aplikasi sacara jero, kami mendakan seueur fitur anu béda di jero. Épék éta, Kasaluyuan Finger Touch, 3 Modeu Seni, Seuneu Speed ​​Controller, 60 FPS Display, Saluyukeun Ukuran Partikel. Panjang Partikel jeung Kapadetan.

Desain anu tiasa ditingali dina aplikasi nyaéta Fireworks, Nuke, Atom, Thunder Lights, Black Hole, Sun, Earth Quake sareng seueur deui. Ledakan partikel tiasa dikontrol sareng dioptimalkeun pikeun 15000 partikel per detik.

Ngagunakeun aplikasi bakal nawiskeun rélaxasi hébat kana pikiran manusa. Malah aplikasi ieu murni cocog jeung fruitful pikeun manusa sepuh. Nepi ka ayeuna 5 koleksi épék unik anu populer sareng 15 sésana ogé tiasa dicapai di jero.

Ngaksés dasbor utama henteu peryogi langganan atanapi pendaptaran. Nanging, platformna tiasa ngadukung iklan pihak katilu. Tapi iklanna jarang muncul dina layar. Tapi pikeun mareuman iklan éta, pangguna diwajibkeun pikeun megatkeun sambungan internet.

Leres, aplikasina leres-leres tiasa dianggo dina modeu offline. Boh anjeun resep kembang api atanapi siap nguji touch smartphone sareng kasaluyuan visual. Teras kami nyarankeun yén pangguna sélulér unduh Triple A HD Apk.

Fitur Bagean Dina Apk

  • File aplikasi gratis kanggo diunduh.
  • Sakitar 1 juta jalma parantos ngaunduh aplikasi éta.
  • Masang aplikasi nawiskeun épék anu henteu terbatas.
  • Éta visualizers canggih.
  • Henteu aya pendaptaran diperyogikeun.
  • Teu kedah langganan.
  • Iklan pihak katilu diidinan.
  • Tapi bakal jarang nembongan layar teuing.
  • Antarmuka App ramah seluler.
  • Dasbor setélan khusus tiasa dicapai.
  • Éta ngabantosan ngarobih fitur konci.

Potret layar tina App

Kumaha Ngundeur Triple A Apk

Ayeuna, aplikasina tiasa diakses tina Play Store. Tapi kusabab sababaraha masalah konci, éta disimpen dina kategori restrictive. Anu hartosna ngan ukur smartphone Android anu cocog anu diidinan ngajalajah sareng masang file aplikasi.

Janten dina skenario sapertos nalika henteu sadaya pangguna diidinan ngunduh Apk. Kedah nganjang ka halaman wéb kami sareng unduh file Apk asli gratis tanpa idin. Pencét kana tombol tautan unduh sareng unduhan Triple A Android anjeun bakal otomatis dimimitian.

Naha Aman Masang Apk

Berkas aplikasi anu kami dukung sareng nawiskeun di dieu murni asli. Malah sateuacan nawiskeun éta di jero bagian unduhan, kami parantos masang Apk dina smartphone Android anu béda. Sareng teu tiasa nyaksian masalah anu serius di jero.

Janten anjeun resep ngajalajah alat Android anu sami. Pikeun nalungtik kemungkinan mobile anjeun sarta sumberdaya. Kami nyarankeun masang alat di handap ieu. Éta téh JM Pakakas Apk jeung GLTools Apk.

kacindekan

Boh anjeun nganggo smartphone Android anu lami atanapi anu pangahirna. Upami anjeun milarian alat pikeun nguji kakuatan visual sélulér ditambah nawiskeun rélaxasi pikeun panon manusa anu ningalikeun warna HD. Kami nyarankeun pangguna masang Triple A Apk.

Undeur Patalina

Leave a Comment