Unduh Dysmantle Apk Kanggo Android [Game Anyar]

Donya ana ing kahanan sing brutal, ing ngendi manungsa wis punah. Saiki sing isih ana ing jagad iki mung sampeyan. Dadi, sampeyan yakin yen sampeyan bisa urip lan katrampilan gelut unik lan paling apik. Banjur sampeyan luwih apik nyoba game anyar iki sing dikenal minangka Dysmantle Apk.

nang Gameplay perang, pangembang wis implan macem-macem fitur unik lan opsi. Saiki ngidini lan milih fitur kasebut bakal mbantu mateni mungsuh lan bisa urip ing kahanan sing angel. Sanajan senjata pro lan peralatan liyane sing dibutuhake bisa digayuh.

Nanging ing wiwitan, kabeh barang kasebut ora bisa digunakake. Tukang game mbutuhake njelajah kanthi jero lan ngumpulake macem-macem barang sing dibutuhake. Saiki gunakake barang kasebut kanggo nggawe peralatan lan gaman anyar. Mula sampeyan wis siyap main peran banjur download Game Dysmantle.

Apa Dysmantle Apk

Dysmantle Apk minangka aplikasi game Android adhedhasar aksi online sing disusun dening DOCOOL LIMITED. Sejatine, pangembang nawakake kesempatan sing apik iki. Kanggo nggambarake gelut lan urip ing kahanan sing angel.

Sawise ndhelik ing jero guwa suwe-suwe. Saiki tukang game mutusake pindhah menyang njaba lan njelajah jagad sing rusak. Malah nyoba golek manungsa sing sukses slamet ing wektu sing ala. Elinga katrampilan dolanan sampeyan dianggep unik.

Amarga katrampilan urip sing unik iki, sampeyan bisa urip ing kahanan sing angel. Malah entuk kekuwatan kanggo nggawe macem-macem gaman lan gadget sing dibutuhake. Sing bisa nulungi mateni zombie lan nggawe wilayah kasebut aman kanggo slamet.

Kanggo struktur macem-macem barang mbutuhake bahan mentah kalebu kayu, potongan wesi lan bahan kain liyane. Kanthi ngempalaken barang-barang kasebut misale jek ora bisa nganyarke peralatan lan luwih maju. Dadi sampeyan seneng karo konsep kasebut lan siap dadi bagean banjur instal Dysmantle Download.

Rincian apk

jenengDysmantle
versiv1.0.4.24
Size488 MB
DeveloperDOKOOL TERHAD
Jeneng Paketcom.dysmantle53.soco.GP
pricefree
Dibutuhake Android5.0 lan Plus
KategoriGames - Tindakan

Yen kita kasebut babagan instalasi lan panggunaan aplikasi game. Banjur dianggep prasaja lan ora mbutuhake pitulungan pihak katelu. Cukup download versi paling anyar saka file app game saka kene kanthi pilihan siji-klik.

Sawisé iku, miwiti proses instalasi lan seneng dadi bagéan saka urutane critane game unik iki isih urip. Kanggo main game kanthi lancar mbutuhake panyambungan internet sing kuwat. Tanpa sambungan panyambungan, ora bisa nemokake pemain liyane sing bisa digayuh.

Barang-barang dhasar sing bisa digayuh ing game kalebu Bag, Rod wesi lan Opsi Flip. Sumber daya utama sing bisa mbantu ngrusak barang lan ngumpulake sumber daya yaiku rod wesi. Gunakake rod wesi kanggo break macem-macem barang sing ora ana guna.

Kayata Kursi, Bushes, Tin Canes lan liyane. Banjur gunakake bahan sing diklumpukake kanggo nggawe macem-macem barang migunani liyane. Kajaba iku, sumber daya sing padha bisa digunakake kanggo nganyarke peralatan dhasar sing beda ing game.

Dashboard setelan rinci ditambahake kanggo tukang game. Ing ngendi pemain bisa ngowahi lan nambah pengalaman main kanthi nganyarke grafis lan kontrol liyane. Yen sampeyan duwe katrampilan ngatur lan urip ing jagad zombie iki, download Dysmantle Android.

Fitur Utama Apk

  • Gratis download aplikasi game saka kene.
  • Ora ana registrasi
  • Ora langganan.
  • Prasaja kanggo ngundhuh lan nginstal.
  • Integrasi game nawakake sampurna iki kasempatan .
  • Kanggo nggambarake katrampilan urip ing kahanan sing angel.
  • Game kasebut nyedhiyakake jagad maya sing nyata.
  • Where nir wis njupuk kontrol kabeh panggonan.
  • Saiki tukang game kudu mbangun katrampilan.
  • Nggawe senjata sing beda.
  • Mateni nir nggunakake senjata sing padha.
  • Nganyarke item sing dibutuhake.
  • Kanggo nambah efek karusakan lan ngumpulake sumber daya liyane.
  • Ora ditampilake iklan.
  • Antarmuka tetep dinamis nanging ramah seluler.
  • Konektivitas dianggep perlu.

Screenshot Game

Carane Ngundhuh Dysmantle Apk

Versi paling anyar saka aplikasi game bisa diakses saka play store. Nanging, iki dikategorikaké ing antarane produk sing mbatesi. Iki tegese mung piranti sing cocog karo negara lan Android sing diidini ngakses file Apk.

Nanging fokus ing kapentingan tukang game, kene kita sukses nggawa versi nganyari saka app game. Sadurunge nawakake bagean download Apk ing jero, kita wis nginstal game kasebut lan bisa dimainake kanthi lancar. Cukup tutul link sing kasedhiya lan seneng ndownload file Apk paling anyar.

Apa Aman Nginstal Apk

File aplikasi game sing kita dukung ing kene asli. Malah aplikasi game wis diinstal ing piranti beda. Sawise nginstal file Apk kita nemokake app game aman lan aman kanggo nginstal lan muter.

Akeh aplikasi game adhedhasar aksi sing padha dituduhake ing situs web kita. Kanggo nginstal lan njelajah game alternatif kasebut, tututi tautan. Yaiku CODM Test Server Apk lan Apk Dawn Anyar.

kesimpulan

Sampeyan kesel main game aksi tradisional kasebut lan siyap njelajah gamelan grafis HD anyar. Ing endi para pemain bakal ngalami jagad maya sing nyata. Banjur ing babagan iki, disaranake para pemain Android nginstal Dysmantle Apk lan numpes nir nggunakake senjata sing kuat.

Unduh Link

Ninggalake Komentar