OI Tube Apk kanggo Android Free Download

Apa sampeyan kepengin nonton video YouTube tanpa Iklan? Iki minangka aplikasi apik tenan kanggo Android sing diarani OI Tube. Iki minangka platform online ing ngendi para pamirsa bisa seneng nonton video kanthi gangguan. Jarang-jarang nemu aplikasi kaya ngene iki wektu-wektu kaya ngono.

Layanan kasebut bakal padha karo YouTube nanging ora ana watesan babagan iki. Meh kabeh platform media sosial mbukak iklan ing video kasebut. Saiki ora ana cara wong bisa seneng nonton video kanthi pariwara. Dadi platform iki bakal dadi pilihan sing apik kanggo para pamirsa.

Apa OI Tube Apk?

OI Tube App minangka platform online kanggo pangguna Android. Aplikasi iki bisa dianggep minangka alternatif kanggo YouTube. Kaya sing kasebut ing wiwitan, layanan kasebut bakal padha karo YouTube. Nanging bakal nawakake layanan sing luwih apik tinimbang platform enggo bareng video sing misuwur banget.

Bab sing paling ngganggu kanggo pamirso yaiku Iklan sing tetep. Saiki, kadang pangripta nambahake pirang-pirang iklan sajrone video nambah penghasilan. Deleng iklan kasebut ngasilake bathi kanggo pangripta nanging pengalaman sing nonton mesthi rusak. Mulane golek alternatif iku penting.

Ana akeh watesan liyane sing cukup ngganggu. Saiki ana alesan kenapa YouTube nentang larangan kasebut. Nanging pangguna modern ora seneng diwatesi. Dadi versi Mod utawa alternatif kaya aplikasi sing kita gunakake bisa migunani kanggo pangguna.

Ana sawetara fitur sing bisa dinikmati pangguna ing kene. Sawise pariwara, masalah sing ngganggu sabanjure pangguna yaiku watesan Play Background. Yen ana sing pengin terus nonton video kasebut, mula ora bisa aplikasi kasebut. Aplikasi resmi ora ngidini aktivitas latar mburi.

Dene alternatif iki arep ngaktifake fitur muter latar mburi. Saiki pangguna bakal duwe pilihan kanggo nggunakake aplikasi liyane nalika nonton video. Iki bisa ditindakake amarga pamuter video ngambang. Sampeyan bisa nyelehake kothak pamuter video ing endi wae ing layar lan seneng nonton video kasebut.

Kualitas video bisa uga dadi masalah kanggo akeh pamirsa. Ora perlu kuwatir amarga aplikasi kasebut bakal ndhukung puter maneh video HD Ultra. Ora bakal ana masalah kesalahan nalika nonton video HD plus. Priksa manawa ponsel sing sampeyan gunakake ndhukung puter maneh video HD plus.

Pangguna uga bakal duwe pilihan kanggo mlebu menyang akun YouTube sing wis ana. Mlebet bakal nggawa kabeh langganan menyang dhaptar. Kabeh informasi saka aplikasi resmi bakal katon ing kene uga. Temokake video utawa kreator apa wae sing dikarepake kanthi bantuan bar telusuran.

Tab jelajah kabeh-anyar cukup nyenengake lan bakal kasedhiya ing kene uga. Pangguna bakal bisa nemokake video tren tanpa watesan. Platform iki uga menehi kesempatan kanggo milih kacepetan puter maneh kanggo video kasebut. Bakal ana pilihan saka 1x nganti 5x saka setelan pamuter.

Pangguna bakal bisa nemokake luwih akeh fitur nalika miwiti nggunakake. File Apk kanggo nginstal aplikasi bakal gampang kasedhiya ing kene. Saiki ana sawetara alternatif sing padha sing pangguna uga kudu nyoba kaya VTuber Apk lan YouTube Dikunjungi.

Details app

jenengTabung OI
Size14.81 MB
versiv3.3.40.001
DeveloperPangembang TuberVideo
Jeneng Paketcom.skipads.oitube.official&referrer
pricefree
Dibutuhake Android4.4 lan luwih Dhuwur
KategoriAplikasi - Video Pemain & Editors

gambar

Kepiye Download Apk?

Aplikasi iki kasedhiya ing Google App resmi. Sampeyan uga bisa njaluk file OI Tube Download saka situs kita. Ana pirang-pirang tautan undhuhan sing diwenehake ing artikel kasebut lan sampeyan mung kudu nutul sapisan.

Ngundhuh bakal diwiwiti kanthi otomatis sawise siji tutul lan sampeyan kudu ngenteni 10 detik amarga server nyiapake file sampeyan ing wektu kasebut.

Kanggo nginstal file Apk, sampeyan luwih dhisik kudu mbukak setelan telpon> setelan keamanan lan ngidini panginstalan saka sumber sing ora dingerteni. Sawise nemokake file saka file manager banjur tutul. Tututi opsi installer sawise iku.

Fitur Key

  • Gratis Download.
  • Ora mbutuhake tuku premium.
  • Mlebet akun ora wajib.
  • Entuk kabeh lengganan sawise mlebu.
  • Ora ana iklan nalika nonton video.
  • Nonton konten sing dikarepake nalika nggunakake aplikasi liyane.
  • Pamuter ndhukung HD lan HD plus puter maneh.
  • Selehake pamuter video ngambang ing endi wae ing layar.
  •  Akeh liyane…
Liyane final

Yen ana sing ketagihan nonton video YouTube, banjur OI Tube Android minangka pilihan sing paling apik kanggo dheweke. Kabeh watesan bakal dibusak lan nonton konten sing dikarepake bakal luwih gampang kanggo para pamirsa. Miwiti proses download kanthi tunyuk siji.

Unduh Link

Ninggalake Komentar