Test Server CODM Season 7 Apk Download Kanggo Android [Musim Anyar]

CODM (Call of Duty Mobile) dianggep minangka game aksi online sing bisa diakses kanthi online. Ing endi para pemain menehi pengalaman perang wektu nyata kanthi akeh gaman sing kuat. Bubar musim anyar iki dirilis ing pasar sing dikenal minangka Test Server CODM Season 7.

Ing musim anyar iki, para pemain nawakake sawetara gaman kuat sing nyenengake lan sawetara dandan. Miturut informasi sing mentas bocor, para pangembang ngenalake sawetara senjata kuat anyar ing musim kanggo para penggemar.

Ing review iki, kita bakal ngrembug lan nyebutake kabeh senjata sing mentas ditambahake lan rincian kanthi ringkes. Dadi, sampeyan mesthi seneng main COD Mobile karo kanca-kanca lan siap main musim 7 luwih dhisik. Banjur download server test Game Pertempuran saka kene.

Apa Test Server CODM Season 7 Apk

Test Server CODM Season 7 Android minangka aplikasi game sing mentas dirilis ing pasar. Ewonan penggemar ngenteni kanggo ngakses musim paling anyar. Nanging mayoritas penggemar kasebut ora bisa ngakses musim uji coba beta amarga kurang informasi.

Nanging, ing kene kita sukses nggawa versi uji coba COD Mobile menyang tukang game. Kajaba iku, kita bakal ngrembug rincian anyar sing ditambahake ing njero game kanggo para penggemar. Kalebu rincian lengkap babagan senjata sing kuat.

Nalika nglawan gamelan, umume pemain seneng ngumpulake lan seneng ngilangi regu nggunakake senjata sing kuat. Nalika kita mbandhingake gameplays perang fokus pilihan senjata. Banjur kita nemokake Call of Duty Mobile kaya macem-macem.

Malah gamelan sing misuwur kayata PUBG Mobile lan Free Fire bisa uga ora bisa nyedhiyakake macem-macem gaman. Kajaba iku, ing saben musim, para pangembang ngupayakake supaya bisa nambah sawetara unsur anyar. Nang game kanggo nggawe luwih menarik lan mateni.

Rincian apk

jenengTest Server CODM Season 7
versiMangsa 7
Size764.3 MB
DeveloperActivision Publishing, Inc.
Jeneng Paketcom.activision.callofduty.codpbt
pricefree
Dibutuhake Android 4.3 lan Plus
KategoriGames - Tindakan

Tujuan fokus, para pangembang ngaku nambahake papat senjata kuat sing beda ing COD Mobile 7 Season. Senjata anyar iki kalebu SwitchBlade X9 SMG, ZRG Sniper, Kring 6 AR lan Butterfly Knife Meele.

Penambahan senjata anyar iki ora mung bakal mbantu nyebabake kerusakan gedhe. Nanging uga bakal mbantu milih senjata alternatif anyar ing medan perang. Elinga senjata kasebut dianggep kuat lan cukup mateni.

SwitchBlade X9 SMG mesin tembak tingkat sing luwih dhuwur sing bisa ngilangi regu sajrone sawetara detik. Malah ngrampungake attachable ora mung bakal mbantu nelukake lobi. Nanging uga mbantu ngusap medan perang ing sawetara menit.

ZRG Sniper bakal ngganti pikirane snipping ing lemah. Tembakan sing sampurna bisa gampang ngilangi mungsuh. Nanging ing sisih liya, amunisi sing bisa digayuh ing kene rada sithik. Kita bisa njamin, sing pemain bakal tresna fitur gegaman.

KRIG 6 wis karusakan gedhe antarane 28-35. Senapan serbu bakal mbantu nyurung rangking. Dadi sampeyan seneng karo tambahan anyar lan siyap ngalahake mungsuh nggunakake gaman anyar sing kuat. Banjur instal Test Server CODM Season 7 Download.

Fitur Utama Game

  • Gratis kanggo ngakses.
  • Registrasi wajib dilakoni.
  • Ora langganan.
  • Prasaja kanggo muter lan nginstal.
  • Nggabungake urutane critane game server test bakal mbantu seneng tambahan anyar.
  • Iki kalebu Efek lan Kulit.
  • Kajaba iku, para ahli uga nambah papat Senjata anyar.
  • Iki kalebu SwitchBlade X9, ZRG Sniper, KRIG 6 lan Butterfly Knife.
  • Ora ditampilake iklan.
  • Murni playable ing kabeh Smartphone.
  • Mbutuhake internet kanggo muter.
  • Malah bisa diputer kanthi lancar ing piranti paling anyar.
  • Antarmuka gameplay tetep padha karo versi sadurunge.

Screenshot Game

Cara Ngundhuh Test Server CODM Season 7

Yen kita ngomong babagan ngakses versi paling anyar saka aplikasi game. Banjur disaranake para pemain game Android ngunjungi situs web kita amarga ing kene mung nawakake versi asli lan paling anyar. Kanggo mesthekake yen tukang game bakal nglipur karo file Apk tengen.

Kita wis nginstal aplikasi game ing macem-macem smartphone. Sawise nginstall game kita ketemu Gamelan lan operasional kanggo muter ing kabeh Smartphone. Kanggo ndownload musim paling anyar saka aplikasi game, klik link ing ngisor iki.

Apa Aman Nginstal Apk

Aplikasi game sing disedhiyakake ing kene pancen asli. Malah kita nginstal urutane critane game musim anyar ing pirang-pirang smartphone. Lan ketemu Gamelan lan stabil kanggo muter. Nanging, kita ora tau duwe hak cipta langsung saka aplikasi game.

Ana akeh aplikasi sing gegandhengan karo COD Mobile sing dienggo bareng. Kanggo nginstal lan muter aplikasi alternatif kasebut, tututi tautan sing kasedhiya. Yaiku CODM Test Server Apk lan Itsme Injector Apk.

kesimpulan

Yen sampeyan penggemar gedhe saka Call of Duty Mobile lan siap kanggo muter musim mentas dirilis. Banjur sampeyan ndharat ing panggonan sing bener amarga ing kene kita nyedhiyakake seri tes anyar. Yen sampeyan pengin seneng game paling anyar, download Test Server CODM Season 7 Apk.

Unduh Link

Ninggalake Komentar