MTG Arena Mobile Apk преземање за Android [Нова 2022 година]

Дали некогаш сте доживеале игри со карти во реалност, каде што гејмерот треба да користи и да игра карти во вистинско време? Ако да, тогаш ја донесовме оваа нова игра со карти за корисниците на мобилна телефонија, наречена MTG Arena Mobile Apk.

Бидејќи инсталирањето на играта во паметниот телефон ќе овозможи учество и играње на волшебната игра со карти. Најчесто, луѓето сакаат да играат вакви игри во рамките на пријателскиот круг. Дури и имаше време кога луѓето имаа време да се сретнат и да играат магични карти заедно.

Но, во сегашната ера, секој е зафатен со својот зафатен распоред. Бидејќи луѓето сега не можат да си дозволат да го трошат своето важно време играјќи игри со карти. Иако луѓето се ослободуваат после официјалното време, но поради долги растојанија не можат да се сретнат и да играат игри како старите времиња.

Фокусирање на интересот на луѓето и нивната привлечност кон пријателски 2D игри. Програмерите ја смислија оваа нова апликација за игри. Каде што повеќе играчи можат да учествуваат и да се предизвикуваат едни со други покажувајќи ја својата силна палуба и перформанси

Така, играта игра целосно околу повеќе карти и магични магии. MTG Arena Apk му ја дава на андроид корисникот најдобрата можност за средба плус учество во бојното поле. Да се ​​покаже моќта и никогаш да не се дозволи противникот да искористи ниту една предност на слабоста.

Често пишуваме прегледи за различни игри. Но, кога зборуваме за игри со волшебни карти, тоа е првата и најубавата игра. За да биде пореално, програмерите напредуваат во графика.

Напредната графика вклучува повеќебојна комбинација со совршена анимација. Значи, гејмерот никогаш нема да се чувствува здодевно додека игра карти. Ако сте заинтересирани за ваква игра и чекате романска верзија, овој пат ја имате тука.

Повеќе за MTG Arena Mobile Apk

Бидејќи MTG значи Magic The Gathering Arena игра со карти развиена фокусирајќи се на андроид корисници ширум светот. Всушност, играта нуди опција за битка со повеќе арени за да ја покаже моќта на палубата. И ефикасно користење на картичките ќе му овозможи на гејмерот посилни картички со херои.

Значи, тие карти може да се користат за да се победи противникот како темна страна. Колку повеќе гејмер е успешен во отворање на повеќе палуби, толку повеќе награди и подароци ќе бидат понудени во однос на картичките. Запомнете да го направите тоа попријателско за корисниците, програмерите го интегрираа овој повеќејазичен приклучок.

Што не само што ќе помогне во лесно разбирање на контролната табла. Но, тоа исто така ќе му помогне на гејмерот во комуникација едни со други. Освен повеќе јазични приклучоци, програмерите ги интегрираа овие видео упатства внатре.

Детали за АПК

ИмеМТГ Арена Мобилен
верзијаv2022.15.10.1345
големина109.19 MB
СоздавачВолшебници од брегот ДОО
Име на пакетотcom.wizards.mtga
Ценаслободен
Задолжителен Android6.0 и Плус
категоријаигри - картичка

Оттука и оние кои обично не учествуваат во играта поради недостаток на искуство. Сега може да ја научите целата игра гледајќи повеќе упатства. Покрај тоа, во моментов MTG Arena Beta Apk верзијата е достапна за преземање и инсталирање.

Сепак, по добивањето на предлогот и препораките, програмерите наскоро ќе ја објават оригиналната верзија. Оттука, оние кои чекаа за оваа конкретна игра сега можат да уживаат. Инсталирање на бета-верзијата на апликацијата за игри од тука.

Претходно споменавме дека различни моќни картички се достапни за употреба. Но, најпозитивниот начин за победа во играта е развој на различни стратегии. Значи, ако верувате дека вашиот ум е доволно остар, инсталирајте MTG Arena Mobile Download во паметниот телефон.

Клучни карактеристики на играта

  • Апк е бесплатно за преземање од тука.
  • Инсталирањето на апликацијата за игри ќе понуди различни клучни карактеристики.
  • Вклучувајќи динамична палуба со различни повеќе картички.
  • Колку повеќе гејмер е успешен во отворањето на палубите.
  • Колку повеќе тој / таа ќе добие различни подароци и награди.
  • Запомнете дека регистрацијата е задолжителна.
  • Оние кои се заинтересирани за купување на различни палуби, исто така можат да го сторат тоа.
  • Не се дозволени реклами од трети страни.
  • Повеќе јазичен приклучок е интегриран за превод.
  • Алатката за интерфејс на игри е пријателска за мобилни телефони.

Снимките на екранот од играта

Како да ја преземете АПК

Кога зборуваме за преземање на ажурираната верзија на Apk-датотеките. Корисниците на Android можат да веруваат на нашата веб-страница затоа што споделуваме само автентични и оригинални апликации. За да бидете сигурни дека корисниците ќе бидат забавувани со вистинскиот производ.

Нашиот стручен тим ја инсталира истата датотека на различни уреди. Сè додека не се сигурни во врска со употребата и инсталацијата. Ние никогаш не ја нудиме оваа датотека во делот за преземање. За преземање на ажурираната верзија на MTG Arena Mobile For Android, кликнете на линкот подолу.

Ако сте заинтересирани да ги истражувате игрите со карти. И, подготвени да играте со вашите пријатели, отколку оние игри со карти се достапни од тука. Кои вклучуваат Апликација за апликации Yugioh Neuron Ace2Three АПК.

Заклучок

Ова е најдобра можност за мобилните гејмери ​​да учествуваат и да се предизвикуваат едни со други. Сè што треба да сторат е само да ја инсталираат MTG Arena Mobile Apk во нивниот паметен телефон. И покани ги другите на арената за предизвик еден на еден игра за да ја покажат моќта.