2048 Cube Winner Apk Download mo le Android [Taaloga 2022]

2D taʻaloga e sili ona lauiloa i latou Android tagata faʻaaoga o loʻo faʻaaogaina maualalo specs masini. Tele o le tuai tagata faʻaaoga Android saili mo eseese taʻaloga faila. O i latou e mafai ona sologa lelei e aunoa ma le faʻaaogaina o ni punaoa. I le iloiloina ai o talosaga na matou aumaia ai le 2048 Cube Winner.

O lea ua faʻapipiʻiina lenei mea ofoofogia 2D Taʻaloga talosaga i totonu o masini Android o le a le gata ina ofoina atu le fiafia. Ae e ofoina atu foi lenei avanoa sili e maua ai se numera lelei o tupe auro ma taimane. O le mea pito sili ona taua o lenei taaloga e fetaui lelei mo tamaiti.

Faʻaaofia ai ma tagata matutua e le lelei i le faitauina o numera. O lenei taʻalo i lenei taʻaloga i taimi avanoa o le a ofoina uma fiafia ma le maʻai o le mafaufau. Lea e te fiafia i le taʻaloga ma naunau e taʻalo ona download gameplay mai ii.

O le a le 2048 Cube Winner Apk

2048 Cube Winner Diamond o se initaneti taʻaloga talosaga atiaʻe taulaʻi tuai tagata faʻaaoga Android. O le upu tuai tagata faʻaaoga Android o lona uiga o latou telefoni poto tagata faʻaaoga o loʻo faʻaaogaina masini tuai. Ona o le maualalo specs, na telefonipoto tagata faʻaaogaina ua le mafai ona faʻapipiʻi alualu i luma taʻaloga.

E ui lava o faila tutusa taʻaloga e mafai ona maua i luga ole laiga. Ae a oʻo mai i le faigofie faigofie faʻatasi ai ma le sologa lelei o le tuʻufaʻatasia. Ma o na taʻaloga faʻaalu ai tele malosiaga ma punaoa pe a faʻatusatusa i isi aapa atu i ai taʻaloga.

E ese mai i le faʻaaogaina o sili atu punaoa, o na taʻaloga faila e foliga mamafa i le natura. O lona uiga o le faʻapipiʻiina o nei faila e ono mafua ai se lapoʻa tele i masini komepiuta. A o na masini o loʻo i le latou pito i fua faatatau o le faʻaaogaina o punaoa. E ono afua ai se nifo tuga ma ono paʻu.

Faʻapea iloiloina uma nei atugaluga ma faʻapitoa fautuaga. Ua toe foi mai le au atinaʻe ma lenei faila lelei i luga o le upega tafailagi. Lea e mama i le natura ma ono galue sologa lelei e aunoa ma soʻo se tuʻufaʻatasiga lona tolu-pati. Ma e te fiafia i le taʻaloga ona tuʻuina lea i luga o le Android masini.

Auiliiliga o APK

igoa2048 Manumalo Cube
faʻamatalagav2.8.2
fua69.47 MB
atinaefugalaʻau
Lisi o le afificom.merge.cube.winner
tausaʻoloto
manaomia Android4.1 ma Plus
katekolitaaloga - soʻona faia

E pei ona matou taʻua i luga ii o le taʻaloga taʻavale e mama. Lona uiga e le taitai maua ni mea faʻaletino i lenei lag poʻo le faʻafitauli o le masini i le faʻamafanafanaina. E le gata i lea, e mafai e le au taʻalo ona fiafia i le taʻaloga i o latou taimi avanoa.

E le gata i lea, o taʻaloga taʻaloga e maua lenei faʻafitauli i luga ole initaneti. Aua le popole aua o tagata atamamai faʻamaufaʻailogaina atoatoa faila. O lona uiga o le a sologa lelei pe a fai o le au faʻaaoga e leai se sao tuusaʻo i le initaneti fesoʻotaʻiga.

E tasi le faʻaletonu tagata taaalo ono molimauina a o taalo ai. O lena faaletonu o le lona tolu a faʻasalalauga. Ioe, o le taʻaloga taʻaloga lagolagoina atoatoa lona tolu-pati faʻasalalauga. Ae aua le popole e uiga i le faʻaaliga, aua o faʻasalalauga o le a aliali mai luga o le lau o laina.

Mafaufau i le au taaalo popole ma fautuaga. Ua faʻaopopoina e le au atamamai lenei tulafono malosi mo le au faʻaoga. E mafai ona fesoasoani i tagata taaalo tausia saogalemu aofia ai ma a latou faʻavae faʻamatalaga. Lea e te fiafia i le taʻaloga ma ua sauni e taʻalo ona faʻapipiʻi 2048 Cube Winner Download i totonu o le Android masini.

Vaega Taua o le Taʻaloga

  • Taoloto e download mai ii.
  • Faʻapipiʻi le taʻaloga ofoina uma fiafia ma le aʻoaʻoina.
  • Leai se resitalaina e manaʻomia.
  • E oʻo lava i tagata taaalo o le a le faʻamalosia e faʻatau totogi saofaga.
  • E lagolagoina faʻasalalauga lona tolu-vaega.
  • Ae o le a aliali mai luga o lau seasea.
  • UI o le taʻaloga e faigofie.
  • O le ata na tausia 2D.

Ata mata o le Taʻaloga

Faʻafefea ona maua mai le 2048 Cube Winner Android

A oʻo mai i le downloadina o le toe teuteuina o faila Apk. E mafai e tagata faʻaoga Android ona faʻatuatuaina la matou upega tafailagi. E pei ona iinei i totonu o le download vaega, matou te ofoina atu naʻo faila. E le gata i lea, mafaufau i le tagata taʻalo saogalemu ma le le faalauaiteleina.

Na matou faʻafaigaluegaina se 'au faʻapitoa e aofia ai polofesa eseʻese. O le 'au o le a mautinoa le faapipiiina Apk faila o gaioiga. Seia le mautinoa le 'au e uiga lamolemole tuʻufaʻatasia. Matou te le ofaina lava le apk i totonu o le download vaega.

E i ai isi faʻatusa taʻaloga taʻaloga faʻapitoa o loʻo faʻasalalauina i luga o la matou 'upega tafaʻilagi. O i latou e fiafia e suʻesuʻe na faila e tatau ona mulimuli i sooga. Lea e TopRich Apk ma à ‡ fua Apk.

iʻuga

E te fiafia e taʻalo faʻaloʻalo taʻaloga ae le mafai ona e faʻapipiʻi se tasi ona o le maualalo o telefoni poto. Aua le popole aua o iinei i totonu o le download vaega ua uma ona tatou ofoina tasi mo taʻaloga. Na o le download AIM To Win Diamond Game mai iinei ma fiafia i le tuʻufaʻatasia o numera.

Download Link

Tuua se Faamatalaga