Shkarkimi i aplikacionit Curitiba Apk për Android [i ri 2022]

Ata që po përjetojnë problemet në lidhje me komunën në Curitiba. Duhet të shkarkoni dhe instaloni versionin e azhurnuar të Curitiba App brenda smartphone-ve të tyre. Sepse instalimi i aplikacionit do të minimizojë hendekun e komunikimit midis Komunës dhe Administratës.

Kur shikojmë mënyrën tradicionale të ndarjes së përmbajtjes në lidhje me çështje të ndryshme. Të lidhur me Komunën, njerëzit zakonisht vizitojnë zyrat për të regjistruar ankesa të ndryshme. Për më tepër, për shkak të procesit të ngadaltë administrativ, njerëzit ndalojnë së proceduari.

Edhe me kalimin e kohës qeveria nuk ishte në gjendje të zgjidhte problemet për shkak të procesit të ngadaltë. Prandaj, duke marrë parasysh shërbimet në lidhje me komunën dhe shërbimet e tjera. Departamenti përkatës nisi këtë aplikacion të ri.

Aty ku hendeku midis departamenteve të shqetësimit dhe njerëzve u minimizua. Për më tepër, ata gjithashtu ofrojnë këtë sistem të hartëzimit në internet. Nëpërmjet të cilave personat e regjistruar lehtë mund të lokalizojnë degët aty pranë, ku njerëzit mund të hyjnë lehtësisht tek autoritetet.

Për ta bërë atë më të saktë në lidhje me vendndodhjen dhe gjurmimin. Ekspertët e integruan këtë GPS brenda aplikacionit. Prandaj, mundësimi ose lejimi i GPS do të ketë qasje në kredencialet e celularëve për të marrë një vendndodhje të saktë.

Zakonisht, njerëzit mund të mos e kuptojnë rëndësinë e GPS. Sepse pa teknologjinë GPS autoritetet mund të mos jenë në gjendje të gjurmojnë dhe monitorojnë vendndodhjen. Lidhur me ankesat dhe kërkesat e regjistruara.

Për më tepër kur flasim për përdorimin e aplikacionit. Atëherë ai kërkon një lloj të caktuar informacioni sepse pa ofruar informacionin e saktë. Mund të mos lejojë përdoruesin të ketë qasje në panelet e panelit të administrimit.

Kështu ata që jetojnë brenda qytetit Curitiba dhe duan të hyjnë në autoritetet kryesore të bashkisë. Duhet të shkarkoni Aplikacionin Curitiba nga këtu. Për të bërë një lidhje të drejtpërdrejtë me departamentet e shqetësimit për të zgjidhur problemet lehtë.

Më shumë rreth Curitiba Apk

Kështu që është një aplikacion për Turizëm dhe Lokal në internet. Përmes së cilës përdoruesit e telefonisë mobile mund të kenë lehtësisht shërbime të ndryshme të komunës. Kështu që njerëzit mund të marrin informacionin e duhur në lidhje me departamente të ndryshme plus shërbime.

Brenda aplikacionit, përdoruesit e celularëve mund të gjejnë lehtësisht veçori të ndryshme mahnitëse që lidhen me komunat. Shumicën e kohës njerëzit shmangin zyrat e bashkisë për shkak të orarit të ngjeshur. Sepse kur njerëzit që vizitojnë zyrat ata mund të humbasin shumicën e kohës.

Detaje të APK-së

EmërCuritiba
Versionv3.0.67
Masat11.81 MB
ZhvilluesPrefeitura Municipal de Curitiba
Emri i Paketuesitbr.org.curitiba.ici.appcuritiba
ÇmimiFalas
Kërkohet Android4.1 dhe Plus
KategoriaApps - Travel & Lokale

Në kërkim të zyrtarit dhe zyrës së duhur. Edhe për shkak të procesit të ngadaltë të punës, njerëzit mund të përjetojnë një problem të humbjes së kohës. Prandaj përqendrimi i çështjeve të orës dhe datës. Departamenti i shqetësimeve strukturon këtë aplikacion të ri.

Përmes së cilës njerëzit mund të kërkojnë lehtësisht dhe të kenë akses në shërbime të ndryshme në internet. Për më tepër, ata që dëshirojnë të eksplorojnë vende të ndryshme tërheqëse. Duhet të shkarkoni versionin e azhurnuar të Curitiba App nga këtu dhe të shijoni veçoritë përfundimtare.

Karakteristikat kryesore të Apk

  • Aplikacioni është falas për tu shkarkuar nga këtu.
  • Instalimi i aplikacionit mund të ofrojë shërbime të ndryshme në internet.
  • Lidhet me juridiksione të ndryshme të komunave.
  • Për më tepër, ata që mund të përjetojnë probleme mund të hyjnë në departamente të ndryshme.
  • Aplikimi gjithashtu do të udhëzojë njerëzit në lidhje me vendet e reja.
  • Të cilat janë shumë të famshme për tërheqjen turistike.
  • Regjistrimi kërkohet.
  • Nuk ka nevojë të blini asnjë pajtim.
  • Asnjë reklamë e palës së tretë nuk lejohet.
  • Ndërfaqja e përdorimit të aplikacionit është miqësore për celularin.

Fotografi të ekranit

Si të Shkarkoni APK

Atje, shumë uebfaqe të ndryshme pretendojnë të ofrojnë skedar të ngjashëm Apk falas. Por në realitet, ato uebfaqe po ofrojnë Aplikacione false dhe të korruptuara. Pra, çfarë duhet të bëjnë përdoruesit e celularëve kur të gjithë ofrojnë skedarë të rremë?

Nëse jeni të bllokuar dhe nuk dini se kujt t'i besoni duhet të vizitoni faqen tonë të internetit. Sepse ne ndajmë vetëm Aplikacione autentike dhe origjinale. Ata që janë të gatshëm të shkarkojnë Curitiba Për Android duhet të klikojnë në lidhjen më poshtë dhe të shijojnë versionin falas.

përfundim

Kështu që kjo është mundësia më e mirë për përdoruesit e androidit për të bërë kontakte të drejtpërdrejta me autoritetet përkatëse. Dhe zgjidhni problemin me lehtësi duke përdorur shërbimin online. Ndërkohë, përdorimi nëse hasni ndonjë problem mos ngurroni të na kontaktoni.