Shkarkoni aplikacionin DJI Fly për Android [Flying Drones]

Sot këtu do të shkruajmë një përmbledhje të detajuar mbi DJI dhe produktet përkatëse që janë të arritshme në internet. Edhe shumica e përdoruesve të Android nuk janë të vetëdijshëm për këtë aplikacion të jashtëzakonshëm. Nëse dëshironi të bëheni pilot drone, atëherë më mirë instaloni aplikacionin DJI Fly për Android.

Ky aplikacion Android do t'u mundësojë përdoruesve të shijojnë mbledhjen e informacionit në lidhje me dronët. Edhe pse platforma mbështet gjithmonë informacione në lidhje me produktet e dronit të arritshëm në internet. Por përveç kësaj, aplikacioni ndihmon edhe në mësimin e aftësive të ndryshme.

Mos harroni se aplikacioni që ne ofrojmë këtu është thjesht i lidhur me DJI Company. Këtu më poshtë do të përmendim disa nga veçoritë e pabesueshme që janë të arritshme brenda aplikacionit. Prandaj ju jeni gati të konsumoni këtë njohuri të re në lidhje me dronët dhe më pas instaloni DJI Fly Download.

Çfarë është DJI Fly Apk

Aplikacioni DJI Fly për Android është një aplikacion Android në internet i mbështetur nga palët e treta. Kjo i ndihmon pronarët e DJI Drone të mësojnë njohuri në lidhje me aftësitë e fluturimit. Dhe gjithashtu ofron të gjitha informacionet e nevojshme në lidhje me dronët këtu.

Mos harroni se aplikacioni që po paraqesim këtu është thjesht origjinal. Edhe kompanitë kurrë nuk ofrojnë lehtësira të tilla në internet për njerëzit. Por këtë herë kompania vendosi të hapë një portal online. Kjo do të ndihmojë gjithmonë përdoruesit në arritjen e përmbajtjes së synuar.

Në ditët e sotme teknologjia e dronëve është mjaft e famshme. Dhe njerëzit në mbarë globin duan të fitojnë njohuri në lidhje me këtë teknologji të re. Megjithatë, kompanitë që janë përgjegjëse për prodhimin e disa makinave të pabesueshme.

Mund të ofrojë UI dhe teknika të ndryshme funksionimi. Por nëse përmendim dronët e kompanisë DJI, atëherë ato konsiderohen makinat më të qëndrueshme dhe më të besueshme. Megjithatë, përdorimi i këtyre dronëve është gjithmonë një sfidë dhe të ndihmosh pronarët këtu, kompania solli DJI Fly App.

Detaje të APK-së

EmërDJI Fluturoj
Versionv1.7.0
Masat418.5 MB
ZhvilluesDJI TECHNOLOGY CO, LTD
Emri i Paketuesitdji.go.v5
ÇmimiFalas
Kërkohet Android7.0 dhe Plus
KategoriaApps - Lojtaret dhe redaktorët e videove

Në fakt, aplikacioni që po prezantojmë është thjesht falas dhe nuk kërkon abonim. Kur instalojmë aplikacionin dhe përpiqemi të eksplorojmë opsionet e arritshme. Më pas gjetëm një udhëzues të detajuar brenda që ndihmon në ofrimin e informacionit në lidhje me operacionet me dron.

Pika më e rëndësishme është se ofron të gjithë informacionin. Përfshirë mirëmbajtjen, operimet, dinamikën dhe stilet e fluturimit. Ka shumë video që po bëhen virale në internet, ato pretendojnë se janë të sakta dhe të lehta për t'u përdorur.

Por në të vërtetë, makina të tilla konsiderohen komplekse dhe mjaft të ndërlikuara për t'u përdorur. Edhe vende si Amerika, Kanadaja dhe shtete të tjera evropiane po planifikojnë të imponojnë këtë udhëzim të fortë. Për të marrë një licencë fluturimi përpara se të filloni të blini një njësi.

Prandaj, vetëm njerëzit e licencuar dhe të mirëinformuar lejohen të blejnë njësi fluturuese. Duke u fokusuar në rëndësinë e informacionit, kompania vendosi të lançojë këtë aplikacion të përputhshëm. Kjo jo vetëm që ndihmon në ofrimin e produkteve të shumta në internet.

Por gjithashtu ndihmon në ofrimin e një udhëzuesi të plotë në lidhje me pajisjet e përputhshme. Informacioni që po ndajmë këtu është thjesht zyrtar. Edhe udhëzuesi do të ndihmojë në mbledhjen e informacionit në lidhje me DJI Flying. Nëse jeni të interesuar për këtë aplikacion të ri android, atëherë instaloni shkarkimin e aplikacionit DJI Fly falas.

Karakteristikat kryesore të Apk

 • Pa pagesë për të shkarkuar Apk.
 • Regjistrimi është opsional.
 • Megjithatë, për regjistrim, kërkohet një email dhe një numër celular.
 • Nuk kërkohet pajtim.
 • Kërkon disa leje kryesore.
 • Ndërfaqja e përdoruesit e aplikacionit mbahet miqësore me celularin.
 • Instalimi i aplikacionit ofron shumë veçori pro.
 • Ato përfshijnë një udhëzues të detajuar.
 • Kjo ndihmon në mbledhjen e informacionit.
 • Asnjë reklamë e palës së tretë nuk lejohet.
 • Ofrohet një kategori albumi.
 • Kjo ndihmon në ofrimin e fotografive.
 • Kategoria e profilit do të ofrojë qasje në panelin e cilësimeve.
 • Ku përdoruesit mund të modifikojnë lehtësisht operacionet kryesore.
 • Zona e lartësisë dhe pikat e fluturimit janë gjithashtu të disponueshme.
 • Një udhëzues manual ofrohet brenda.
 • Ajo quhet Akademi për shkak të të dhënave të arritshme.
 • Ekrani i aplikacionit është i përshtatshëm për celularin.

Fotografi të ekranit

Si të shkarkoni aplikacionin DJI Fly për Android

Aktualisht aplikacioni që po paraqesim këtu është thjesht origjinal. Edhe aplikacioni është i arritshëm për t'u aksesuar nga Play Store. Megjithatë, shumë përdorues të androidit po e përjetojnë këtë problem të madh gjatë aksesit në aplikacion.

Ne nuk jemi të sigurt për problemin. Por shumica e atyre përdoruesve të androidit po e përjetojnë këtë problem për shkak të problemeve të përputhshmërisë. Duke fokusuar kështu problemin dhe ndihmën e lojtarit, këtu po paraqesim një skedar të ri operacional Apk.

Megjithëse nuk jemi të sigurt për produktet përkatëse. Por këtu në faqen tonë të internetit, përdoruesit e android mund të gjejnë mijëra aplikacione të ndryshme të pasura. Ato përfshijnë Aplikacioni Drone XZON Pamja e dronit.

Përfundim

Nëse jeni i ri në platformë ose keni informacion bazë në lidhje me dronët. Megjithatë, ju jeni të gatshëm të mësoni më shumë këshilla të reja në lidhje me makina të ngjashme. Më pas duhet të instaloni aplikacionin DJI Fly për Android dhe të shijoni mbledhjen e informacionit plus eksplorimin e koleksioneve të ndryshme.

FAQs
 1. A nuk funksionon pa probleme aplikacioni DJI Fly?

  Nëse keni probleme gjatë përdorimit të aplikacionit. Atëherë më mirë kontaktoni ekipin zyrtar të mbështetjes.

 2. Nuk mund të hyni në aplikacionin DJI në Play Store?

  Arsyet e paarritshmërisë janë për shkak të problemeve të përputhshmërisë së androidit dhe kufizimeve të vendit. Kështu që ne rekomandojmë që përdoruesit e android të shkarkojnë skedarin e drejtpërdrejtë Apk nga këtu.

 3. A është i sigurt instalimi i Apk?

  Skedari i aplikacionit që ne po mbështesim këtu është thjesht origjinal. E kemi instaluar tashmë brenda disa pajisjeve dhe e kemi gjetur të sigurt dhe të sigurt për t'u përdorur.

Shkarko Linkun

Lini një koment