Hungry Lamu Game Shkarko Apk për Android [E re]

Nëse jeni të lodhur duke luajtur ato lojëra të vjetra tradicionale. Dhe gati për të eksploruar këtë aplikacion lojërash aventureske të pasur me mundësi të reja. Atëherë mos humbisni kurrë kohë duke kërkuar aplikacione të padobishme lojrash dhe shkarkoni lojën Hungry Lamu.

Lamu konsiderohet një personazh anime që ka një stomak të madh dhe duhet të mbushet me ushqim. Nëse Lamu nuk ushqehet me ushqim në kohë. Pastaj ai do të bëjë disa zhurma serioze të cilat në fund do të shqetësojnë lojtarët brenda lojës.

Përveç kësaj, për të eksploruar ushqimin, lojtarëve u kërkohet të eksplorojnë xhunglat atje. Sepse xhunglat konsiderohen si vend i përsosur për të gjetur ushqime të rastësishme. Kështu që ju jeni të gatshëm të luani dhe të kënaqeni duke ushqyer Lamu dhe më pas instaloni këtë të re Aplikacioni i lojërave 2D.

Çfarë është Hungry Lamu Game Apk

Hungry Lamu Game është një aplikacion lojrash aventureske në internet plus offline. Aty ku lojtarët kërkojnë të vizitojnë pyjet për të eksploruar vende të rastësishme dhe për të mbledhur fruta të ndryshme. Mos harroni se këto fruta do të ndihmojnë në mbushjen e stomakut të madh të Lamës.

Përveç ushqimit të lamës, ka mënyra të tjera të shumëfishta të lojës që mund të arrihen. Ato përfshijnë Play, Call dhe Quiz. Këto tre opsione do t'i ndihmojnë lojtarët të arrijnë dhe të shijojnë mënyra të ndryshme. Çdo modalitet do të ofrojë një përvojë unike.

Ka një numër të kufizuar karakteresh të përdorura. Dhe çdo personazh do të luajë një rol të veçantë brenda lojës. Emri i personazhit Amanda është i përsosur për të eksploruar vende dhe për të vizituar dyqane të rastësishme dhe vende të tjera tregu.

Druri duket i hutuar dhe gjithmonë i kontrolluar nga Amanda. Pa Amandën, pylli duket i frikësuar dhe ngurron të flasë për një sekret. Megjithatë, ju keni fuqinë për të lejuar woody të flasë për ato sekrete dhe më pas shkarkoni Hungry Lamu Android.

Detaje të APK-së

EmërLojë e uritur Lamu
Versionv0.5
Masat20 MB
ZhvilluesSFIDA
Emri i Paketuesitchalangerstudio.hungrlamugame
ÇmimiFalas
Kërkohet Android5.1 dhe Plus
KategoriaLojra - aventurë

Brenda lojës, janë shtuar tre kategori të shumta. Çdo kategori do të ofrojë qasje të drejtpërdrejtë në mënyra të ndryshme. Kategoria Play do t'i tërheqë lojtarët në një skenar episodik. Ku Wody dhe Amanda do të ndajnë ndjenjat e tyre.

Në një fazë, Amanda mund t'i inkurajojë pjesëmarrësit të tregojnë interesin e tyre të madh. Supozoni se një lojtar mund të shmangë pjesëmarrjen brenda lojës. Atëherë ai/ajo mund të mos jetë në gjendje të përshkruajë më tej historinë e lojës.

Janë tre episode të ndryshme që janë të arritshme për t'u afruar. Çdo episod do të ofrojë histori të ndryshme për lojtarët. Tani eksploroni ato episode dhe merrni pjesë në mënyrë të barabartë për ta zvarritur historinë më tej. Pasi të keni mundësi të përfundoni episodin e parë.

Tani lojtarët do të inkurajojnë të eksplorojnë episodin e dytë. Ngjashëm me këtë, lojtarëve u kërkohet të lëvizin më tej. Kategoria e thirrjeve do t'i ndihmojë lojtarët të shijojnë komunikimin përmes telefonit me Amanda dhe woody.

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, opsioni Quiz është i përsosur për fëmijët. Sepse këtu do të bëhen pyetje të ndryshme të shumta. Dhe dhënia e përgjigjes së duhur do t'i japë një bravo lojtarit. Nëse e doni lojën me peshë të lehtë dhe jeni gati për të luajtur me fëmijët, atëherë instaloni Hungry Lamu Game Download.

Karakteristikat kryesore të lojës

 • Aplikacioni i lojërave është falas për t'u shkarkuar.
 • Pa regjistrim.
 • Asnjë pajtim.
 • E thjeshtë për t'u luajtur dhe instaluar.
 • Integrimi i aplikacionit ofron këtë mundësi të shkëlqyer.
 • Për të hyrë në pultin kryesor dhe për të eksploruar pyllin atje.
 • Eksplorimi i pyllit do të ndihmojë në mbledhjen e frutave të ndryshme.
 • Këto fruta do të konsumohen nga lama.
 • Për të mbushur stomakun bosh.
 • Janë shtuar mënyra të ndryshme.
 • Modaliteti i luajtjes, thirrjes dhe kuizit.
 • Çdo modalitet do të ofrojë një përvojë unike.
 • Ai mbështet reklama të palëve të treta.
 • Por do të shfaqet në ekran rrallë.
 • Ndërfaqja e lojës u mbajt e thjeshtë.

Fotografi të Lojë

Si të shkarkoni lojën Hungry Lamu Apk

Në vend që të hidheni drejtpërdrejt drejt instalimit dhe përdorimit të aplikacionit të lojrave. Hapi fillestar është shkarkimi dhe për këtë përdoruesit android mund të besojnë në faqen tonë të internetit. Sepse këtu në faqen tonë të internetit ne ofrojmë vetëm skedarë autentikë.

Për t'u siguruar që lojtarët do të argëtohen me produktin e duhur. Ne punësuam një ekip ekspertësh të përbërë nga profesionistë të ndryshëm. Nëse ekipi nuk është i sigurt për funksionimin e qetë, ne kurrë nuk ofrojmë Apk brenda seksionit të shkarkimit.

A është e sigurt të instaloni APK

Aplikacioni i lojërave që po prezantojmë është i pajtueshëm me shumë pajisje. Ne tashmë e kemi instaluar lojën brenda disa pajisjeve. Dhe pas instalimit të lojës, e gjetëm të qetë dhe funksionale për ta luajtur. Megjithatë, ne kurrë nuk zotërojmë të drejtat e drejtpërdrejta të autorit.

Shumë lojëra të tjera të ngjashme 2D shpërndahen dhe publikohen në faqen tonë të internetit. Për të luajtur ato lojëra, ju lutemi instaloni skedarët e mëposhtëm Apk. Cilat jane Loja e Përbërësve të Vërtetë Save The Doge Apk.

përfundim

Pavarësisht nëse jeni duke përdorur smartfonin më të fundit Android ose një të vjetër. Megjithatë, në pamundësi për të gjetur lojën që është në përputhje me telefonat inteligjentë Android. Atëherë ne u rekomandojmë lojtarëve të instalojnë Hungry Lamu Game dhe të shijojnë lojën falas.

Shkarko Linkun

Lini një koment