Unduh GB IOS X Android Apk Pikeun Android [Aplikasi Panganyarna]

Naha anjeun kantos panginten kumaha upami nganggo WhatsApp dina alat iPhone? Sanaos anjeun sok heran tapi henteu kantos nampi kasempetan teras pasang GB IOS X Android Apk. Kusabab masang aplikasi mod bakal ngabantosan ngalaman antarmuka IOS.

Salian ti ngarasakeun panganteur ios dina alat Android. Pamaké Android ayeuna tiasa diajar ngeunaan fitur unik anu sanés. Anu nawiskeun langkung seueur privasi sareng kaamanan. Émut yén fasilitas sapertos kitu ngan tiasa dihontal dina versi Business tina WhatsApp.

Padahal ngakses versi Usaha tina aplikasi merlukeun langganan. Tanpa langganan, mustahil kéngingkeun aksés kana fitur pro éta. Ku alatan éta, tempo pa leungeun bébas pamaké dina watesan pamakéan sarta kustomisasi privasi kami nampilkeun GB IOS X Android App.

Naon GB ios X Android Apk

GB IOS X Android Apk nyaéta versi modded nyata tina aplikasi WhatsApp. Alesan pikeun nawiskeun versi mod nyaéta nyayogikeun panangan gratis nalika dianggo. Salian ti pamakéan freehand, pamaké ayeuna bisa ngarasakeun Skins taya wates jeung Téma.

WhatsApp dianggap platform online anu paling seueur dianggo. Nu utamana terstruktur museurkeun komunikasi gampang jeung babagi. Sanaos platform média sosial online anu béda tiasa dicapai. Éta nawiskeun fitur anu sami pikeun pangguna.

Tapi lamun datang ka pilihan vibrant kalawan portability custom. Teras para ahli nyarankeun para pangguna masang WhatsApp. Mimiti nalika platform mimiti diluncurkeun ku pamekar. Éta dianggap saé sareng ramah pangguna.

Tapi kalayan ngalangkungan nalika jalma-jalma mimiti karasa sareng ngalaman katerbatasan. Mayoritas pamaké mimitian pindah jaringan. Tapi ayeuna pamekar dibawa a Aplikasi Mod. Ngahijikeun GB ios X Android bakal ngagampangkeun prosésna nalika nganggo tangan gratis.

Rincian APK

namiGB IOS X
Vérsiv2.18.203
ukuran39.2 MB
pamekarWhatsApp
Ngaran Paketcom.whatsapp
hargabebas
Diperyogikeun Android4.0.3 sareng Tambih Deui
Kategoriaplikasi - komunikasi

Nepi ka ayeuna para ahli ngémutan fitur pro anu béda-béda di jero anu henteu tiasa dihontal dina versi resmi. Éta kalebet Font, Téma, Garis Desain, Modeu Gelap, Kotak Obrolan Pribadi sareng seueur deui. The utmost tambahan pamaké gonna ngarasakeun nyaéta ngaropéa menu setelan.

Ayeuna nganggo Menu Setélan Adat, pangguna diidinan ngarobih sareng ngajalajah fitur pro anu béda. Malahan ngagunakeun dasbor anu sami, para pangguna tiasa ngawatesan atanapi ngalarang saha waé jalma. Éta ngaganggu atanapi ngaganggu anjeun rutin.

Ganda Klik jeung Pesen Cabut watesan waktu ogé dihapus. Ayeuna masarakat tiasa ngahapus pesen anu dikirim atanapi file anu permanén. Leuwih ti éta, pilihan keletik ganda bisa dihapus pikeun permanén.

Émut para ahli khususna nambihan pilihan Mode Gelap ieu. Alesan pikeun nambihan fitur khusus ieu nyaéta pikeun nyayogikeun tampilan anu unik. Salajengna, éta bakal ngabantosan smartphone AI dina ngadalikeun konsumsi sumber daya.

Sababaraha Téma, Garis Desain sareng Font ditambah. Malah hiji panganteur ios bakal reachable pikeun pamaké ngalaman katingal iPhone. Janten cinta sadaya fitur ieu sareng siap ngalangkungan watesan teras pasang GB IOS X Android Download.

Fitur Bagean Dina Apk

  • File aplikasi gratis kanggo diunduh.
  • Masang aplikasi mod bakal nawiskeun fitur pro anu béda.
  • Éta kalebet Font, Garis Desain sareng Téma.
  • Pilihan Mode poék ogé aya pikeun dianggo.
  • Setélan khusus tiasa diakses pikeun diakses.
  • Ngahontal dasbor setelan bakal ngabantosan ngarobih fitur aplikasi.
  • Pendaptaran dianggap wajib.
  • Teu kedah langganan.
  • Antarbeungeut App basajan sareng ramah-mobile.

Potret layar tina App

Kumaha Ngundeur GB IOS X Android Apk

Ayeuna aplikasi mod henteu tiasa dihontal dina Play Store. Tapi lamun datang ka ngakses file aplikasi lajeng pamaké Android tiasa percanten ramatloka urang. Kusabab di dieu dina situs wéb kami ngan ukur nawiskeun file Apk otentik sareng asli.

Pikeun mastikeun kaamanan sareng privasi pangguna. Kami nyewa tim ahli anu diwangun ku profésional anu béda. Kecuali tim yakin operasi lancar. Kami henteu pernah nawiskeun bagian unduhan Apk pikeun pangguna Android.

Naha Aman Masang Apk

File modded sok dianggap haram pikeun dipasang. Najan kitu, urang geus dipasang aplikasi dina smartphone béda. Sareng henteu mendakan masalah anu serius nalika dianggo. Tapi kami henteu kantos gaduh hak cipta, janten unduh sareng paké alat éta kalayan résiko anjeun nyalira.

Seueur file WhatsApp Modded anu sanés tiasa diakses tina halaman wéb kami. Pikeun ngajalajah aplikasi rélatif séjén anu tiasa dihontal mangga tuturkeun tautan. Anu WhatsApp Ditambah v13 Apk jeung Moya App Sassa Apk.

kacindekan

Janten anjeun resep ngagunakeun WhatsApp tapi sok kuciwa saatos nganggo téma anu sami sareng fitur anu ketat deui. Teras kami nyarankeun yén pangguna masang GB IOS X Android Apk. Anu gratis pikeun diunduh tina situs wéb kami gratis.

Undeur Patalina

Leave a Comment