Poppy Playtime Bab 2 Unduh Apk Pikeun Android [Kaulinan]

Kami parantos nawiskeun seueur kaulinan dumasar horor anu béda. Nu populér tur rada pikaresepeun dina watesan maén. Nanging, waktos ieu urang uih deui kalayan hal anu énggal sareng unik. Leres, urang ngobrol ngeunaan Poppy Playtime Bab 2 Apk.

Vérsi saméméhna tina Kaulinan RPG ogé suksés ngagambar perhatian pamaén. Malahan pamaén resep kana konsép diserang ku animatronik acak. Pikeun ngalawan masalah, pamaén kedah nyumput sareng ngajalankeun tingkat.

Tapi di jero bab 2 of Horror Game, pamekar ngadamel sababaraha perbaikan konci. Kaasup tambihan langkung seueur mode sareng karakter anime. Di handap ieu urang bakal ngabahas éta tambahan konci sakeudeung stepwise. Upami anjeun parantos siap ngalaman kaulinan énggal ieu teras pasang Poppy Playtime Bab 2 Unduh.

Naon Poppy Playtime Bab 2 Apk

Poppy Playtime Bab 2 Apk nyaéta aplikasi kaulinan aksi dumasar horor anu dikembangkeun ku Eleven Games. Perusahaan manufaktur anu sami parantos tanggung jawab pikeun nyusun bab kahiji. Tapi nampi réspon sareng saran anu saé.

Pamekar suksés nawiskeun séri kadua anu namina bab 2. Di dieu di jero séri khusus ieu, pamekar ngadamel tambihan sareng modifikasi konci anu tangtu. Éta kalebet tambihan karakter sareng mode énggal.

Malah tingkat ditingkatkeun ka tahap salajengna. Dimana pamaén bisa ngarasakeun ultra-pangalaman jeung tampilan HD. Salaku tambahan, para ahli nambihan kartun sareng cocooan anime anu béda. Leuwih ti éta, struktur pabrik ogé diperpanjang.

Acan, tempo pamundut pamuter sarta bongbolongan. Pamekar nampilkeun pilihan multiplayer ieu. Anu pamaén tiasa ngajak sareng maén babarengan. Upami anjeun siap ngaraosan kaulinan sareng réréncangan teras unduh Poppy Playtime Bab 2 Android.

Rincian APK

namiPoppy Playtime Bab 2
Vérsiv2.0
ukuran57.53 MB
pamekarSabelas Kaulinan
Ngaran Paketcom.elevengames.poppy.playtime.chaptertwo.co
hargabebas
Diperyogikeun Android4.1 sareng Tambih Deui
KategoriGames - arcade

Lamun urang maénkeun kaulinan kalayan babaturan, lajeng kapanggih eta rada sarupa bab hiji. Dimana poppy ditinggalkeun nyalira di jero pabrik kaulinan. Pabrikna tos kasohor ku kagiatan abnormal. Malah cocooan anu béda-béda pindah ka ditu pikeun ngontrol kagiatan pabrik.

Henteu paduli, si nini sigana rada ambek sareng teu tiasa nanggung ayana batur. Janten anu disarankeun ku para ahli nyaéta maén sacara tenang sareng gerak gancang. Kusabab animatronik sareng cocooan sok milarian moro.

Sakali aranjeunna tiasa mendakan lokasi anjeun, maka hiji tiasa ngabantosan anjeun. Salian ti hal-hal anu goréng sareng cocooan, aya sababaraha kaulinan anime anu saé ogé aya. Anu kami nyarankeun ka pamaén nyaéta milarian animatronik éta sareng ngawangun hubungan anu saé.

Émut ngawangun hubungan anu saé sareng cocooan tiasa ngabantosan dina kabur pabrik sareng ngalengkepan tingkat. Aya 12 tingkat anu béda anu tiasa diaksés. Unggal tingkat nawiskeun pangalaman unik sareng tantangan pikeun pamaén.

Ngalengkepan tingkat saméméhna bakal mantuan muka konci nu anyar. Upami anjeun henteu tiasa ngabéréskeun anu sateuacana maka anjeun moal tiasa muka konci anu salajengna. Upami anjeun yakin, anjeun tiasa salamet sareng kabur ka pabrik kalayan pinter teras ngahijikeun Poppy Playtime Bab 2 Mobile Apk.

Fitur Bagean Dina Apk

  • midangkeun bébas aksés.
  • Henteu aya pendaptaran diperyogikeun.
  • Teu kedah langganan.
  • Gampang maén tur masang.
  • Masang game nawarkeun pangalaman unik ieu.
  • Dimana gamers bisa ngarasakeun kaulinan lemes.
  • karakter anime béda ditambahkeun.
  • Sababaraha tingkatan dipasang.
  • Unggal tingkat nawiskeun pangalaman unik.
  • Jeung nyadiakeun tantangan béda.
  • Teu kéngingkeun iklan ti pihak katilu.
  • Antarbeungeut midangkeun tetep dinamis.
  • Fitur pangaturan khusus bakal ngabantosan ngarobih grafik.

Tontonan Game The

Kumaha Ngundeur Poppy Playtime Bab 2 Apk

Nalika midangkeun mimitina diluncurkeun, versi bab 2 tiasa diakses tina Play Store. Tapi alatan sababaraha isu konci, ayeuna kaulinan dihapus permanén. Ieu ngandung harti yén fans henteu tiasa ngaksés kaulinan.

Janten naon anu kedah dilakukeun ku pamaén android dina kaayaan sapertos kitu nalika aranjeunna henteu tiasa ngaksés platform otentik tunggal? Janten anjeun bingung sareng milarian sumber alternatif anu pangsaéna. Kedah nganjang halaman wéb kami sareng unduh Poppy Playtime Bab 2 Game panganyarna.

Naha Aman Masang Apk

Aplikasi kaulinan parantos dipasang sareng ditaliti ku tim ahli. Sarta kapanggih eta mulus tur aman maén. Leuwih ti éta, saméméh nawarkeun kaulinan jero bagian download. Kami parantos dipasang dina alat anu béda sareng henteu mendakan masalah anu serius.

Béda midangkeun dumasar horor sanés anu dibagikeun di dieu dina halaman wéb kami. Pikeun masang sareng ngajalajah midangkeun éta, punten pasang Apk di handap ieu. Éta kalebet Poppy Playtime Bab 1 Apk jeung Huggy Wuggy Poppy Playtime Apk.

kacindekan

Upami anjeun resep kana bab kahiji kaulinan sareng ngantosan anu kadua. Acan teu bisa manggihan sumber otentik pikeun ngakses versi panganyarna dirilis. Teras kunjungan halaman ieu sareng unduh Poppy Playtime Bab 2 Apk gratis sareng pilihan hiji klik.

Undeur Patalina

Leave a Comment