Unduh Sratim TV Apk Pikeun Android [Aplikasi Pilem]

Seueur aplikasi hiburan anu béda-béda tiasa dihontal online. Anu populer di kalangan pangguna android tapi ngeunaan jalma Israél Kuna. Teras we kapanggih eta sagemblengna dipaliré. Ku alatan éta museurkeun fans maranéhanana, pamekar terstruktur Sratim TV.

Ayeuna ngahijikeun Pilem App file jero smartphone android bakal ngidinan pamaké. Pikeun ngarasakeun Hollywood sajajalan, Bollywood pilem industri hiburan lianna haratis. Sadaya anu aranjeunna kedah laksanakeun nyaéta ngan ukur unduh versi Apk pangénggalna.

Éta tiasa diakses ti dieu kalayan pilihan hiji klik. Émut yén pamirsa ogé tiasa ngaksés gandeng ti jero platform. Ngan ngakses platform online tur ngarasakeun hiburan premium sajajalan haratis tanpa langganan nanaon.

Naon Sratim TV Apk

Sratim TV Android mangrupikeun aplikasi android anu dirojong ku pihak katilu online. Éta ngamungkinkeun para pangguna smartphone pikeun ngaraosan Pilem, Runtuyan sareng Acara TV anu henteu terbatas tanpa langganan atanapi pendaptaran. Ngan pasang versi Apk sareng nikmati kontén premium anu henteu terbatas.

Sateuacanna urang ngabagi seueur aplikasi hiburan anu sanés. Anu pakait sareng nagara sareng daérah anu béda. Dugi ka waktos ieu kami henteu tiasa nyaksian hiji aplikasi anu aya hubunganana sareng Israél. Éta tiasa nawiskeun aksés langsung kana Pilem sareng Séri premium.

Nanging di dieu kami suksés dina nyangking platform online énggal ieu. Éta nawiskeun sadaya pidéo anu tiasa dicapai dina basa Ibrani Israél. Pidéo hiburan anu henteu disebat dina basa Ibrani ayeuna tiasa ngaraosan pidéo ku cara ngaktipkeun subtitle.

Ieu henteu hartosna fans anu aya hubunganana sareng daérah sanés teu dipaliré. Ayeuna ngaksés bagian handap aplikasi bakal ngabantosan narjamahkeun aplikasi kana basa anu béda. Ngan pilih basa nagara tinangtu sareng gampang narjamahkeun.

Rincian APK

namiSratim TV
Vérsiv1.1
ukuran1.6 MB
pamekarsratim
Ngaran Paketil.co.sratim.sratim
hargabebas
Diperyogikeun Android4.0.3 sareng Tambih Deui
Kategoriaplikasi - raramean

Salian ti nawiskeun aksés langsung kana hiburan, platform éta ogé nawiskeun ulasan sareng warta langsung. Ngaksés ulasan atanapi bagian warta bakal nawiskeun data panganyarna. Éta ngabantosan para fans ngartos eusi kalayan gampang. Pilih wae tina kategori sareng gampang ngaksés eusi dumasar-niche.

Bari ngarasakeun fitur premium tina aplikasi, urang kapanggih loba pilihan dasar lianna di jero. Pilihan-pilihan konci éta kalebet Kategori Beunghar, Filter Pilarian Adat, Pamuter Pidéo Inbuilt, Plugin Multilingual, Server Speedy, Panginget Bewara sareng seueur deui.

Dina kalolobaan aplikasi android anu sami, kami henteu tiasa nyaksian plugin multibasa ieu. Tujuan tina nambihan plugin nyaéta pikeun nyayogikeun jasa online. Éta ngamungkinkeun para fans narjamahkeun eusi kana basa anu aya hubunganana sareng daérah anu sanés.

Jalma anu daék ngahubungkeun diri sareng aplikasi permanén. Kedah milih pilihan pendaptaran sareng kéngingkeun rencana sareng berita panganyarna. Ngeunaan apdet anu béda ditambah unggahan panganyarna di jero perpustakaan.

Versi situs wéb platform ogé tiasa dihontal sacara online. Nanging ayeuna di dieu kami nyayogikeun versi mobile pikeun pangguna smartphone. Pikeun ngarasakeun eusi bébas premium sarua dina smartphone, kami nyarankeun pamaké android masang Sratim TV Download.

Fitur utama App The

  • File aplikasi gratis kanggo diunduh.
  • Masang aplikasi nawarkeun hiburan sajajalan.
  • Éta kalebet Pilem, Serial sareng Acara TV.
  • Henteu aya pilihan IPTV anu tiasa dihontal.
  • Warta sareng apdet panganyarna ogé tiasa dihontal.
  • Éta ngadukung iklan ti pihak katilu.
  • Tapi bakal jarang muncul dina layar.
  • Antarbeungeut App basajan.
  • Henteu aya pendaptaran diperyogikeun.
  • Teu kedah langganan.
  • Basa standar nyaéta Ibrani.

Potret layar tina App

Kumaha Ngundeur Aplikasi Sratim TV

Di luar aya seueur situs wéb ngaku nawiskeun file Apk anu sami gratis. Tapi kanyataanana, situs wéb éta nawiskeun file palsu sareng rusak. Janten naon anu kedah dilakukeun ku pangguna Android dina kaayaan sapertos kitu nalika aranjeunna henteu tiasa ngaksés file Apk asli.

Janten anjeun bingung sareng henteu terang saha anu dipercanten kedah nganjang ka halaman wéb kami. Kusabab di dieu dina situs wéb kami ngan ukur nawiskeun file Apk otentik sareng asli. Pikeun ngundeur file aplikasi versi panganyarna mangga klik dina link disadiakeun.

Naha Aman Masang Apk

Kami parantos masang file aplikasi dina smartphone anu béda-béda sareng henteu tiasa nyaksian masalah naon waé. Malah pamekar implant fitur konci béda sangkan eta leuwih ramah-pamaké. Pasang file aplikasi tanpa hariwang ngeunaan masalah sabab éta aman.

Nepi ka ayeuna kami nyebarkeun sareng ngabagikeun aplikasi relatif hiburan anu sanés. Anu populer sareng henteu ngabutuhkeun langganan. Pikeun mikaresep platform premium gratis anu sanés, pasang aplikasi di handap ieu. Anu YouCine Apk jeung Talk Pilem Apk.

kacindekan

Boh anjeun milik Israél atanapi daérah anu caket dieu. Mangka ieu kasempetan pangalusna pikeun anjeun ngarasakeun hiburan sajajalan haratis. Ngan unduh Sratim TV Apk kalayan pilihan hiji klik sareng muja Pilem sareng Séri anu teu aya langganan.

Undeur Patalina

Leave a Comment