Shkarkimi i APK-së Magic Call për Android [Mjet]

Prandaj jeni mërzitur dhe keni idenë të luani këtë lojë thirrjesh shakaje me miqtë. Pastaj ju u ulët në vendin e duhur sepse sot këtu ne sollëm këtë mjet të jashtëzakonshëm. Tani instalimi i Magic Call Apk do t'u lejojë përdoruesve të androidit të kënaqen duke bërë shumë thirrje zanore të rreme.

Kur shërbimet e thirrjeve ishin të reja dhe njerëzit nuk ishin të vetëdijshëm për mundësinë. Ata e shfrytëzuan atë dhe kënaqen duke bërë shumë telefonata. Tani njerëzit shmangin telefonatat për shkak të orarit të tyre të ngjeshur dhe duke pasur të njëjtat biseda të vjetra.

Tani është koha për të eksploruar mundësi të reja. Aty ku përdoruesit e androidit mund të modifikojnë lehtësisht dhe të kënaqen duke bërë shumë thirrje duke ndërruar zërin dhe të luajnë lojëra shakaje. Kështu që ju jeni të gatshëm të luani këtë lojë "duke bërë budallallëqe miqsh" dhe më pas shkarkoni aplikacionin Magic Call.

Çfarë është Magic Call Apk

Magic Call Apk është një mjet Android i mbështetur nga palët e treta në internet i strukturuar nga BNG MOBILE. Qëllimi i ofrimit të këtij mjeti më të fundit është të sigurojë një burim të sigurt në internet. Nëpërmjet të cilit përdoruesit e android mund të ndryshojnë lehtësisht zërat pa asnjë përpjekje.

Megjithëse njerëzit me talent mund të bëjnë dhe ndryshojnë zërat e tyre gjatë thirrjeve. Edhe ju gjithmonë gjeni një mik që tashmë ishte mashtruar nga ndërrimi i zërave. Për më tepër, tregu tashmë është i përmbytur me këto aplikacione të shumta të ngjashme.

Megjithatë, shumica e këtyre aplikacioneve të arritshme konsiderohen të rreme dhe jo funksionale. Ato mjete që pretendojnë se ofrojnë të njëjtat shërbime mund ta detyrojnë përdoruesin të blejë një abonim premium. Kostoja e abonimit mund të kalojë qindra, gjë që është e shtrenjtë dhe e papërballueshme.

Megjithatë, tani ekspertët janë të suksesshëm në ofrimin e këtij aplikacioni alternativ. Kjo është e lirë për të hyrë dhe nuk kërkon abonime gjatë instalimit. Kështu që ju jeni gati të instaloni shkarkimin Magic Call dhe më pas të hyni më mirë në Apk.

Detaje të APK-së

EmërThirrje Magjike
Versionv1.6.1
Masat60 MB
ZhvilluesBNG MOBILE
Emri i Paketuesitcom.bng.magjike
ÇmimiFalas
Kërkohet Android5.0 dhe Plus
KategoriaApps - Argëtim

Versioni i fundit i skedarit të aplikacionit është i arritshëm për t'u aksesuar nga këtu me një opsion klikimi. Pasi të keni sukses në aksesin e skedarit të drejtpërdrejtë Apk. Tani filloni procesin e instalimit duke klikuar në aplikacionin e ofruar për shkarkim.

Pasi të përfundojë instalimi, përdoruesve të androidit u kërkohet të aplikojnë për regjistrim. Për regjistrim, numri i celularit konsiderohet i nevojshëm. Pa pasur një numër celular, konsiderohet e pamundur të regjistroheni në platformë.

Një OTP do të dërgohet si konfirmim. Futja e kodit mund të ndihmojë në përfundimin pa probleme të procesit të regjistrimit. Mos harroni se ndërrimi i zërit në kohë reale përfshin Mashkull, Femër, Film vizatimor anime, Fëmijë dhe më shumë.

Ka edhe zhurma shtesë të përfshira për të ofruar një përvojë në kohë reale. Këto zëra shtesë janë Kiss, Trafiku, Ecja, Zhurmat e Tregut dhe më shumë. Mos harroni se këto zëra shtesë mund të luhen në modalitetin e sfondit gjatë kryerjes së telefonatave shakaje.

Për t'i ofruar të gjitha këto shërbime në internet kërkon lidhje të qëndrueshme. Për më tepër, aplikacioni ofron edhe këtë opsion Dream Girl Voice për anëtarët. Prandaj ju pëlqejnë veçoritë premium dhe jeni gati të luani lojëra shakaje me miqtë dhe më pas shkarkoni Magic Call Android.

Karakteristikat kryesore të Apk

 • Aplikacioni është falas për tu shkarkuar.
 • Regjistrimi është i detyrueshëm.
 • Për regjistrim është i nevojshëm numri celular.
 • Një OTP do të dërgohet mbi numrin.
 • Vendosni kodin dhe përfundoni procesin e regjistrimit.
 • Asnjë reklamë e palës së tretë nuk lejohet.
 • Ndërfaqja e aplikacionit u mbajt e thjeshtë.
 • Zërat e arritshëm për të kaluar përfshijnë karaktere të ndryshme.
 • Këto janë filmat vizatimorë për meshkuj, femra, fëmijë dhe anime.
 • Ky zë i ri i vajzës së ëndrrave është gjithashtu i përfshirë.
 • Është shtuar një pult i bukur i thjeshtë i cilësimeve.
 • Kjo ndihmon në modifikimin e operacioneve kryesore.
 • Eksplorimi i tepërt i aplikacionit mund t'u mundësojë përdoruesve të shijojnë lojëra të ndryshme.
 • Po, anëtarët e regjistruar mund të luajnë gjithashtu mini-lojëra.
 • Për të fituar shërbime pro nevojiten kredite.
 • Dhe kreditë mund të zotërohen duke investuar shumë pak.
 • Për të bërë thirrje me zëra të ndryshëm kërkohet internet.

Fotografi të ekranit

Si të shkarkoni Magic Call Apk

Versioni më i fundit i aplikacionit mund të arrihet nga Play Store. Megjithatë, shumë përdorues të androidit mund të kenë vështirësi në marrjen e skedarit të drejtpërdrejtë Apk. Arsyet mund të jenë të ndryshme, por arsyeja më e rëndësishme është kufizimi i vendit.

Pra, çfarë duhet të bëjnë ata përdorues të androidit në një situatë të tillë? Prandaj ju jeni të hutuar dhe në kërkim të burimit alternativ më të mirë duhet të vizitoni faqen tonë të internetit. Për të shkarkuar versionin e përditësuar të aplikacionit Magiccall Voice Changer, ju lutemi klikoni në lidhjen e dhënë.

A është e sigurt të instaloni APK

Këtu aplikacioni që po prezantojmë dhe mbështesim është thjesht origjinal. Edhe përpara se të ofroni seksionin e shkarkimit brenda Apk. Tashmë e kemi instaluar brenda disa pajisjeve. Pas instalimit të aplikacionit e gjetëm të sigurt dhe të sigurt për t'u përdorur.

Faqja jonë e internetit është e pasur me mjete të ngjashme të ndërrimit të zërit të palëve të treta. Prandaj ju jeni të gatshëm të eksploroni ato aplikacione alternative më të mira, ju lutemi ndiqni lidhjet. Ato janë të Loja Hapësirë ​​Voice Changer Apk Pink Apk.

përfundim

Nëse jeni vetëm dhe ndiheni të mërzitur në shtëpi dhe kërkoni burimin më të mirë të argëtimit. Atëherë më mirë instaloni këtë Apk Falas të Thirrjes Magjike të pabesueshme brenda smartphone android. Dhe kënaquni duke luajtur lojëra shakaje duke ndërruar zërat me miqtë falas.

Shkarko Linkun

Lini një koment