Shkarko Zenly Apk për Android [Aplikacioni i fundit]

A jeni gati të eksploroni hartën tuaj të botës, vendet që keni vizituar më parë dhe jeni të gatshëm të vizitoni në ditët në vijim? Nëse po, atëherë keni zbritur në vendin e duhur sepse këtu ne prezantojmë Zenly Apk. Tani instalimi i aplikacionit do t'i lejojë përdoruesit e android të marrin pika të sakta.

Koncepti i hartës dhe gjurmimit është përshtatur thjesht nga Google. Pasi Google është gjithmonë i shqetësuar për përvojën dhe sigurinë e përdoruesit. Megjithatë, sistemi i gjurmimit dhe monitorimit funksionon pa probleme. Megjithatë, shumë përdorues të androidit janë të gatshëm të ndajnë dhe eksplorojnë të dhënat e të tjerëve.

Sepse miqtë janë gjithmonë kuriozë dhe të gatshëm të dinë për të dhënat e të tjerëve. Ata që janë të gatshëm të ndajnë të dhënat e tyre, por nuk mund ta bëjnë këtë për shkak të disa kufizimeve. Tani të gjitha këto kufizime kanë përfunduar përgjithmonë duke shkarkuar aplikacionin Zenly.

Çfarë është Zenly Apk

Zenly Apk është një aplikacion social android në internet i mbështetur nga palët e treta. Ku anëtarët mund të gjurmojnë dhe të monitorojnë të dhënat e tyre duke përdorur teknologjinë GPS. Kur krahasojmë platformat e tjera të mediave sociale me këtë aplikacion të veçantë.

Më pas e gjeti aplikacionin mjaft të përqendruar për gjurmimin dhe monitorimin. Edhe përdoruesit mund të ndajnë të dhënat e tyre me anëtarët e tjerë. Sidoqoftë, ky opsion i veçantë është thjesht i paarritshëm brenda platformave të tjera.

Nëse flasim për këtë aplikacion të veçantë android, atëherë përdoruesit e android mund të monitorojnë lehtësisht të dhënat e tyre. Në lidhje me vendet që ata kanë vizituar tashmë. Dhe ato që planifikoni të vizitoni në ditët në vijim për qëllime të ndryshme.

Ky tregues në internet i spoteve do ta bëjë më të lehtë procesin e gjurmimit. Edhe miqtë dhe anëtarët e familjes mund të kontrollojnë gjurmët tuaja. Dhe zbuloni lehtësisht aktivitetet tuaja të përditshme. Kështu që ju jeni gati për të ndarë dhe kontrolluar aktivitetet e të tjerëve, ju lutemi instaloni Zenly Download.

Detaje të APK-së

Emërme zell
Versionv5.6.1
Masat151 MB
ZhvilluesZENI
Emri i Paketuesitapp.zenly.lokator
ÇmimiFalas
Kërkohet Android7.0 dhe Plus
KategoriaApps - social

Instalimi i versionit më të fundit të aplikacionit do të lejojë përdoruesit e android. Për të fituar akses të drejtpërdrejtë në veçoritë pro, ato përfshijnë Di se çfarë bëjnë miqtë tuaj, Shihni botën tuaj, shtoni vendet tuaja, ndani botën tuaj, gjeni ndonjë gjë dhe merrni udhëzime.

Përveç gjurmimit, anëtarët mund të bëjnë edhe miq të rinj nga vendet e afërta. Ata që janë të gatshëm të gjejnë miq të rinj duhet të aktivizojnë GPS-në e tyre dhe të kontrollojnë vendndodhjen e të tjerëve. Ata që kufizuan vendndodhjen e pikës së tyre mund të dërgojnë kërkesa direkte.

Mbi pranimin e kërkesës mund të lejojë që të tjerët të panë aktivitetet e tyre. Zhvilluesit pretendojnë të shtojnë këtë veçori të re Check-In. Tani aktivizimi i funksionit të regjistrimit do t'i lejojë anëtarët. Për të gjurmuar miqtë dhe njerëzit që morën pjesë në festë.

Për më tepër, anëtarët mund të kontrollojnë se kush nuk ka arritur të marrë pjesë në festë. Parashikimi i vendndodhjes në të ardhmen do t'i ndihmojë miqtë të bëjnë një ndërveprim në vend. Ky ndërveprim në vend do t'i ndihmojë njerëzit të takohen dhe të ndërveprojnë pa humbur kohë.

Nëse jeni të gatshëm të bëheni pjesë e kësaj platforme të re. Dhe gati për të shijuar veçoritë pro të aplikacionit pa humbur kohë dhe burime. Më pas shkarkoni versionin më të fundit të aplikacionit Zenly Android nga këtu dhe shijoni funksionet pro falas.

Karakteristikat kryesore të Apk

 • Pa pagesë për të shkarkuar Apk.
 • Lehtë për t’u përdorur dhe instaluar.
 • Instalimi i aplikacionit ofron këtë platformë unike.
 • Ku përdoruesit e android mund të gjurmojnë dhe monitorojnë aktivitetet.
 • Duke aktivizuar GPS.
 • Teknologjia GPS është shtuar nga zhvilluesit.
 • Edhe përdoruesit mund të gjurmojnë të dhënat e tyre.
 • Dhe ndajini ato me të tjerët.
 • Të tjerë përfshijnë miqtë dhe anëtarët e familjes.
 • Përdoruesit mund të kontrollojnë aktivitete të tjera.
 • Megjithatë, kërkesa për miqësi duhej të pranohej së pari.
 • Asnjë reklamë e palës së tretë nuk lejohet.
 • Edhe anëtarët mund të përdorin opsionin e check-in.
 • Regjistrimi është i detyrueshëm.
 • Për regjistrim kërkohet numri i celularit.
 • OTP do të dërgohet për verifikim.
 • Ndërfaqja e aplikacionit u mbajt e thjeshtë.

Fotografi të ekranit

Si të shkarkoni Zenly Apk

Aplikacioni që po prezantojmë këtu është i aksesueshëm drejtpërdrejt nga Play Store. Megjithatë, shumë përdorues të androidit e regjistrojnë këtë ankesë në lidhje me problemin e paarritshmërisë. Problemi mund të shkaktohet për shkak të përputhshmërisë dhe çështjeve të tjera.

Pra, çfarë duhet të bëjnë përdoruesit e android në një situatë të tillë? Prandaj jeni të hutuar dhe kërkoni burimin më të mirë alternativ për shkarkimin e skedarit Apk. Duhet të vizitoni faqen tonë të internetit sepse këtu në faqen tonë të internetit ne ofrojmë vetëm skedarë autentikë.

A është e sigurt të instaloni APK

Skedari i aplikacionit që ne po mbështesim është thjesht origjinal dhe i marrë nga burimi zyrtar. Edhe përpara se të ofroni seksionin e shkarkimit brenda Apk. Tashmë e kemi instaluar brenda disa pajisjeve. Pas instalimit, e gjetëm të qetë dhe funksionale për t'u përdorur.

Shumë aplikacione të tjera të ndryshme të mediave sociale ndahen në faqen tonë të internetit. Ata që janë të gatshëm të instalojnë dhe eksplorojnë ato aplikacione të tjera të afërta duhet të vizitojnë lidhjet e dhëna. Ato përfshijnë Alua Apk Aplikacioni MuliaTrack.

përfundim

Nëse jeni të lodhur duke përdorur ato platforma të vjetra dhe tradicionale të mediave sociale. Dhe duke kërkuar për diçka të re dhe unike ku përdoruesit mund të gjurmojnë me lehtësi historinë e tyre dhe të implantojnë pikat e ardhshme. Pastaj ne rekomandojmë që ata të instalojnë Zenly Apk dhe të shijojnë veçori premium.

Shkarko Linkun

Lini një koment